Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#520560 TrendMan Előzmény: #520557

Nem, nem. Régebben voltak ilyen napok, de ilyen sűrű abnomális rángatások mondvacsinált indokokkal nem voltak.

Az az érzésem, hogy akár egy, nagy USA-beli szereplő lehet, hogy tudatosan rángatja a piacokat - akár valamilyen számitógépes algoritmus alapján.

Mostanra teljesen követh…

#520554 TrendMan

Mostanra teljesen követhetetlen, hogy ki mikor mire spekulál:

http://www.portfolio.hu/piaci_osszefoglalo/jegybanki_beavatkozasban_bizva_emelkedett_amerika.168596.html

2 hete QE3 spekuláció miatt szárnyaltak a piacok, múlt héten visszaadták, mert Bernake állitólag lehűtötte őket, vasárnap este szárnyalás volt a spanyol csomag miatt, amit hétfőn napközben teljesen elfelejtettek, de ma ismét szárnyalnak, mert valaki benyögte, hogy jegybanki beavatkozás jön???!!!

Ki birja még ezt még követni?

#520530 big-ebuy Előzmény: #519212

ez a aaa minősítés humbuk,a 2008as válságba mindent erre tettek a bef vegyék,aztán összeomlást csináltak,ott a benfentesek filmbe is a dolog...a bíróságon meg:VÉLEMÉNY címszóval takaróztak.....nyugdíjbiztosítók 3a-s aaa dolgokat vehettek csak,mai napig is megy a per!!!!több milliós kárjuk miatt...CSALÁS,média bohózat max!!!-legyen mire fogni a dolgokat

#519023 lagwagoner Előzmény: #518908

Azt is mondhatta volna (talán gondolja is), hogy ha az EU-ból jönnek a felhők indítsanak ők el valamilyen enyhítési programot. Miért ők gerjesszenek inflációt más baja miatt; az EU-nál a laszti most. Az amcsik akkor indítanak el valamit, ha a felhők már odaértek és villámok cikáznak. Magyarul akkor, amikor majd mi felvesszük az IMF hitelkeretet.

#518908 Csilla76 Előzmény: #518898

szerintem a semminél is kevesebbet mondott, ez még rizsának is kevés. eshetünk tovább. legyen olcsóbb minden én ezt várom. akkor érdemes lesz belevenni.

Mi a fa volt ez a meghúz…

#518479 Fornit

Mi a fa volt ez a meghúzás a végére...

+2,3%

#516398 Euroman Előzmény: #512973

köszönjük usa=hisztis pitsa leülhet...sikerült január eleji szintre visszamenni hisztizve, jöhet a visszapattanás...

#512973 Mancs Előzmény: #512708

Egyik sem, egyszerűen csak a fő trend az emelkedő. 2009 óta minden évben szopatják a jónépet a lejtmenetekkel, lezúgásokkal, amiből aztán makrogazdaság, likviditásbőség, egyebek miatt újult erővel újabb-és újabb csúcsokra tudtak menni eddig az indexek. Kézenfekvő, hogy legkésőbb idén ősszel is így lesz. Vagy ha nem, akkor tévedtem, és itt a tredforduló.

sziasztok! Ritkán írok…

#512756 simko10

sziasztok!

Ritkán írok, de ez talán lehet hasznos. Nem tudom kinek mi a fő indikátora és mit néz, de én továbbra is a mozgóátlagokban hiszek leginkább.

Mind3 amerikai indexben szép együttállások vannak, egy helyre esik hetesen a 50es mozgó és a napos 200-as, rendre: dow 12200, nazi : 2410-2420, s and p : 1280! Dax is 6200nál 200as MA, eur/usd, nzd/usd-t is egy szép trendvonal fogott meg. Sztm egy jó long beszállási lehetőség lehet, így szűk stoppal most. Ha meg csak úgy átmenne ezeken, az is jelent valamit, de sztm most jön egy rövidebb fel kör (pár hetes talán). szerintetek?

Üdv

#512524 Mancs Előzmény: #512140

1270 körűl van az MA200? Sztem odáig még lemegy, nyáron meg a szokásos szüttyögés, de a fő irány a lejtmenet ellenére is észak.