Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#519126 BudFox Előzmény: #519121

én is azt nézem...

Tegnapelőtt volt egy cikk : 300 alatt az Euró...most ráérős a kormány..

összeesküvés szagú de : nehogy má' annyira örüljenek...no, lejtőre a piacot, de izibe, aztán ha iparkodjanak kicsit.. :-))

nem csak ránk igaz...de olyan mintha az egész világpiacot irányítaná valaki...

#519112 BudFox Előzmény: #519105

Most azt kívánja az USA érdek hogy Európát minél jobban a mélybe lökje...mert addig sem figyel a világ a saját adósság problémáikra, hogy el vannak úszva teljesen..

- leminsőítik spanyolokat mégjobban

- Bernanke is olyat mond ami nem nagyon tettszik a piacnak...megfogalmazhatta volna úgy is hogy ne legyen pánik.

egyértelmű hogy mi a szándékuk...elterelni maguk felől a figyelmet.

#519101 BudFox Előzmény: #519086

Én más szempontból mondok itéletet...

Tegnap összehangolt támadás érkezett megint USA -ból...az egyik Börni bácsi volt mikor olyat mondott ami nem tettszett apiacnak, a másik a nagy leminősítés a Spanyoloknak...

kicsit engedték a zsidók hogy fellélegezzen a piac...tegnap délután úgy döntöttek hogy most már elég ebből, és lejtőre küldték az egész világot....ők akarnak irányítani és kész...aki mást akar azt elintézik

#519099 Hathor Előzmény: #519087

Mindegy, úgy is elmondtam a mondani valómat.

Érdekes esésben nyugodtabb vagyok valamiért, mert nem kell izgulnom, hogy mikor éri el a céláramat :D

Elég jó kedvem van..

Ha nem lennék tele megvenném a nyitót, meg az alatti pár percet.

#519087 Euroman Előzmény: #519086

szia! szerintem sosem mondasz marhaságokat...én legalábbis mindig elolvasom, és megpróbálom értelmezni, amit írsz....most nekem kicsit bátornak tűnsz, bár sajnos én sem szálltam ki tegnap, pedig akartam....csak délutánra olyan meleg lett az irodában, hogy nem fogott már úgy a fejem, ahogy kellett volna, na meg az usa is jól nézett ki a zárásunkkor....így ma nekem szopás a régi longban, remélem nem viszi el az elmúlt egy hét összes hasznát...

#519086 Hathor Előzmény: #519072

Megnéztem EUR/USD, S&P grafit.

http://postimage.org/image/9wtdr2vnf/full/

Együtt a kettő egy képen.

Csökkenő ékben haladnak. Kettős tető után eur/usd elérte 161.8as fiboját.

Talán még S&P-ben van egy 1303körüli kör le, de az csak fibo szerint., csökkenő ékekből ki kéne lépniük nyitó beütésünk után, amivel visszajön a piac.

Na majd meglátjuk.. én visszavonulok délelőtt, mert nem szeretnék marhaságokat mondani..

Yo kereskedést!

Yo reggelt! Megint borz…

#519072 Hathor

Yo reggelt!

Megint borzolják a kedélyeket.

Este leminősítette Spanyolországot három fokozattal a Fitch.

Nagy tragédia megint nem történt számomra. Minden napos színjáték.

Tegnap 19.00kor már kint volt a hír, amire még tudott usa utána erősödni, majd záróra visszajött a mi zárásukkori szintjére.

Most attól lejjebb van 6ponttal. Ilyen egy dráma?

A pár napos hegymenet technikai korrekcióját látjuk, amit már vártunk tegnap délután, csak reméltünk egy kis végső meghúzást, de hati kellően pesszimista 400as KT-ja -mert megtetheti Buxnak ellenállni a rugalmasságával-, csak nem tudta elérni a kívánt céláramat. Két dolgot tehetek. Kiszállók és veszek lejjebb (ezt nem szívesen tenném, mert leönteném azt a piacot, amin amúgy sem lesz vevő reggel), vagy várok, mint amit már tettem 900ponttal lejjeb is :D

Én felefle várom a piacot, így igazából nem szándékozom kiszállni, elvileg örülök is, mert megoldódott, hogy ne kelljen 17800alatt kiszállnom, mert a következő felefele kör tovább megy (ha valóban lesz ilyen).

Azt gondolom továbbra sem tartható a long pozim 16K bux alatt, de 17K hati alatt sem szívesen látnám, 16500-600-as bux támasz nálam, az még belefér.

Azért ne felejtsük el, hogy tegnap kéthavi csúcsra ért forintunk, annyit erősödött, és CDS-ünk is szépen zuhant, így a csődkockázat erősen zuhant.

Kit érdekel egy olyan állam leminősítése, ami már hetek óta porondon van.

Magyarország is bóvliba ment, aztán onnan jött egy 2900-4150es OTP feltámadás a hírre.

Ettől shortos nyomhatja neki, hadd szóljon.

#518906 Frontin Előzmény: #518905

Bár a franc tudja, a promt-ra meg 17.250-17.650 es célzónát rajzoltam meg magamnak első körben, ebbe ha szűken is de belenyalt ma alulról, és ha a kt nem lett volna agyonnyomorgatva, akkor ott is meglett volna nagyjából a célzóna. Gondoltam hogy ezt fogják csinálni, ezért is álltam lejjebb az eladásokkal.

#518905 Frontin Előzmény: #518899

A hatit egyébként én kb. 17.900-18.300 közé várom, persze nem egyhuzamban. Egyelőre azonban inkább kivárok, sok a bizonytalanság, ez most szvsz tipikusan az a szint ahol semmit nem érdemes csinálni, én legalábbis biztosan nem fogok...

#518899 Frontin Előzmény: #518894

Köszi! Van mit behozni, a januárt sajnos nagyon elb@sztam. Szerencsére most tényleg jó szériában vagyok, talán azért mert most van egy forgatókönyvem (nem 1 napig látok csak előre) amit egyelőre szépen követ a piac. Megpróbálom a legkisebb rezdüléseket is időben lereagálni, és nem ugrálok feleslegesen. Megpróbálok türelmesen állni a piachoz, csak ott nyitok ahol jól tudom védeni magamat stoppal (nincs kényszerem pozinyitásra), és a zárásokat sem kapkodom el újabban (régen ez volt a leggyengébb pontom), viszonylag jól kifuttatom a pozikat, ugyanakkor nem centizem ki a dolgot (nem vagyok telhetetlen), egy kicsit mindig korábban zárok mint ameddig gondolom a piacot, így van esélyem a fordításra is ha úgy hozza a sors. Meg biztosan van benne egy adag szerencse is, bár ez biztosan a kisebb rész. Egyszóval, egy kicsit "letisztultabban" kereskedem talán.

#518892 Frontin Előzmény: #518868

Sziasztok! Most nézem, egyelőre záródott ma minden longom 440-600 között, átlag kb. 650 pont nyerővel, egyelőre ennyi elég, most kivárok.

#518889 Borska Előzmény: #518882

azt a qqqq,50 ponton múlt? és röppent volna az egész pakk? Jesszus,ez bosszantó :( eltett pénz helyett újabb idegeskedés.....

elinditottam ez első pak…

#518886 Borska

elinditottam ez első pakk shortot én is,remélem holnap tudok nullát védeni,mert ez a csapkodás....