egy biztos téged senki hiába erőlködsz a hiteltelenítésemmel
és egyébként rád igaz a kórisme
egy biztos téged senki hiába erőlködsz a hiteltelenítésemmel
és egyébként rád igaz a kórisme
the World Entrepreneur of the Year finals, they will be streamed live from Monte Carlo on Saturday via webcast at 21.45 local time, or 15.45 EDT in the US and 20.45 BST.
Szerintem sem kéne megint klónok háborúját kreálni... Nem volt sem anyázás,sem zsidózás,matgab spanyolban(le is minősítették)--nem tud moderálni,inkább ne is kelljen :))
:))))
Te komolyan hulyet csinalsz magadbol.. Dontsd el vegre, h Muskatli most = Former es/vagy SCS es/vagy Nyeretlen keteves... Varj, kitalalom, tudom a valaszt: mindenki en vagyok!! :-)
Nem tudom, ki tud meg komolyan venni teged...
En meg nem lattam ilyen paranoias embert, mint amilyen Te vagy.
Látod Ex ,megint paráztatsz, konkrét infód meg semmi, (ettől mondjuk még lehet igazad, majd az idő eldönti). Melyik papír is ment fel mostanában ilyen forgalommal két és fél nap alatt majd 50%-ot?? Ti nem láttátok előre, hogy egy közepes büfi próbál majd kiszállni, és ezért majd meghúzatja egy "kicsit".
Garbóban be sem engedik.
Ha veszít,az összes monte-carlói panelt ingyé beszigeteli :))
Nem van egy ****a cég fedezetnek :) Hitelképes :)
sztem estar tartozásait veti kockára ;) Ha nyer, elengedik neki, ha veszít, vihetik az egész kócerájt ingyért :)
Remélem nem kaszinózik hitelre a főnök :)
hát, talán egy harmadik személyiséged képes feltörni a szervert, hozd ki magadból ;))))
Monte Carloban is jól hangzik hogy a cég rallizik épp ahelyett hogy közölje 12K óta esik egyfolytában
"Ne írj nagy dolgot"
Egy nőnek eleve olyat ír, hogy ne kérjen nagy dolgot? Lombard hosszabbítóval próbálta már?
Tehát szerinted a hiteles sztorit azért adta ki a cég, mert a Generali ki akar szállni?
reggel még Muskátli néven konkrét mennyiségekről szónokoltál
Nagyon rendes vagy, itt töröd magad éjjel-nappal, hogy megmentsd a kisbüfik maradék tőkéjét.
hogyan tudnánk ezt neked honorálni? :D
Ne írj nagy dolgot, mert akkor jön AL is :D