Hálás lennék, ha nem offolnátok szét a topikot, eddig minden kérdés megválaszolásra került (kicsit lassan , de rajtad kívül mindenki megértett mindent).
Klónokkal nem foglalkozom, nem vagyok hajlandó felülni semmilyen provokációnak! :D
Hálás lennék, ha nem offolnátok szét a topikot, eddig minden kérdés megválaszolásra került (kicsit lassan , de rajtad kívül mindenki megértett mindent).
Klónokkal nem foglalkozom, nem vagyok hajlandó felülni semmilyen provokációnak! :D
arra sem kaptunk választ, mi lett az 1380-as es-tarokkal, ill. hogy azt hogyan sikerült elcsípni
nem magyaráz az semmit, épp most lett egy klón, pont ilyen ritka névvel, aki független pepétöl? Nem valószínü....
Az utóbbi fel sem tűnt nekem, csak most hogy írtad. Bár az vsz nem pepe. Ez a nokiát is megmagyarázná.
de nokiája is van. Csak érdekes, persze hogy nincs értelme, sosem volt.
Csak azt nem értem, miért nem kommunikálja a buktát, nincs abban semmi szégyellnivaló, abból lehet tanulni mindenkinek. Texasiak is ha nyernek, büszkék, ha veszítenek, akkor viszont nagyban veszíetenek és világgá kürtölik :)
Ej de jó ez a topik, minden hsz. kimoderálva, kérdésekre nem válaszol, semmi értelme Rbbj. Saját maga csapdájába került Pepe, ahogy elnézem..:-(
Már 3 nick-néven ír, Pyxis, pepe 01, ma pedig már pepe o1 néven láttam itt valahol...
olyan topikot kellene indítani hogy "Hozzászólás kimoderálva"
de lehetne egy kecsegtetők topikja című is )))
Pyxis is moderálva lett :))
És a gigapakk is, pedig az kecsegtető volt :)
Ma eladtam az 1860-as lombard pakkot, ahogy megbeszéltük nincs lombard előny ezért nem írom be inkább a 10% nyerőt :D