a "táblázatába" nem írta be, pedig milyen kecsegtetés volna a 3éves taktikában ))
a "táblázatába" nem írta be, pedig milyen kecsegtetés volna a 3éves taktikában ))
A Generalinak mennyi is volt az E-kakiból?
szerintem most bujdoklás jön, jövő hét végén pedig a májusi számok
Egyébként akik most okoskodnak, gondolom kerestek valamicskét itt az elmúlt két napban
(ha nem tették, akkor mégsem olyan okosak, oszt jó napot!). A hosszú kanócú piros gyertyáról nem is beszélve ugye, (az valami nagyon ütős dolog lehet, kb olyan mint a Volt című filmben a polybigyó)
ugyanolyan felhúzási kísérlet volt mint a többi
a spekik nem befektetni jöttek folytatják szvsz
mindent ki lehet fényezni és el lehet ködösíteni egy ideig.
tényleg, duplaszemélyiség pepepyxis nem vett ma 1000ért újabb hatalmas pakkot?
kezd összeállni a story
Generali (Muskátli infö) besokalt és elkezdett szórni
a szórással nem tudták volna kinyomni gyorsan a portfoliojukat ráadásul esett mint a kő
mindez Monte Carlo előtt
hát előálltak a " hiteles" storyval és és gyorsan becsapták az ajtót
az interjúval sikerült kissé elkenni a képet és terelni a hitel részleteiről
a sajtó is melléjük állt a hitelt kaphatból hirtelen kap lett nomeg már a tőkét sem kellett törleszteni csak a végén azt a benyomást keltve hogy ez a a hitel kvázi olyan mint egy olcsóbb és hosszabb kötvény
az elszállt libák pedig orömmel szippantották fel a Generali pakkot
mert közben a kétéves kecsegtető mosónő facsarta a ruhát? )
néha nekem is lehet szerencsém, nagy ritkán még jó meglátásom is :)
De most spec. úgy gondolom, jön egy második körös felhúzás. Ma eladó nem volt sok, ezt a leütést nem jól informáltak, inkább kiszálló spekik hozták össze nagyrészt.
Hír nélkül persze nem fog menni a felduma, vagy ködösítő közlemény lesz a hitelről, hogy az ajándék, vagy mérleg lesz 24 órán belül. Vagy vmi extra, amire nem is gondolunk. De sztem semmiképp nem hagyják ennyiben, ez túl kevés volt.
Számomra mind1, hogy igaza lesz vagy nem, ha lelépek, azt már nem üres kézzel teszem. (na ez a nem mind1)
Egyébként zavarlak?
el kéne még kenni ezt a dolgot, alig tudtak megszabadulni néhányan a pakkjuktól. Sztem hamarosan előrukkolnak auditált csinos mérleggel, így, hogy láthatóan elfogyott az előző hírből a kraft. Min. 2500 vissza kell dumálniuk.
robbaj tegnap a lezúzásban kiválóan megláttad a fordulatot
nem sok híja.....csak majdnem a fele....ilyen hibahatárral a pénzfeldobás is működik...
Ereszt a lufi. És még el sem kezdtek f*sni a lombard libák. Viszont ez a lengyel népmese a jóságos banktündérről libaf*s nélkül is egyre büdösebb. A nem publikált banki kikötések nélkül ugyanis ajándék lenne az a kölcsön, napokon át a nyitóban akasztanák ki a papírt. Nem ez történt. Úgyhogy nagy valószínűséggel a t*könszúrás van részletezve három és fél oldalon.