a mai hosszúkanócú piros gyertya amely nagyjából betakarta a tegnapi zöldet a csökkenés folytatását sejteti
a mai hosszúkanócú piros gyertya amely nagyjából betakarta a tegnapi zöldet a csökkenés folytatását sejteti
Ex meg itt kecsegtet .. oszt utána lelép. Szerintetek most ráér vagy nem ér rá?
Komolyra fordítva a dolgot, tisztelem, becsülöm, aki keni-vágja a technikai elemzést, én speciel az első óra ötödik percéban, mály állomba szenderültem. Azóta csak a női megérzésemre hallgatok (ez lehet az oka annak, hogy jövőre már csak a kocatőzsdések vigaszágán könyöröghetek azért, hogy szintet lépve Lombard Libává léphessek elő)
Egyébként , csak érdeklődöm.. Egon elemzésének kiheverése, és a hőn áhított mérleg összes hibájának arcunka dörgölése után ráérsz :-)
Ha ennyire egyértelmű lenne, túl könnyen lehetne pénzt keresni. Mondjuk érdekes paradoxon, hogy a technikai elemzés a tömeg pszichológiájának tanulmányozásával jött létre, amelynek tudatos alkalmazásával egy szűk réteg keres pénzt. :-)
Na tessék, még ez is, ez az Egon gyerek meg állandóan elemez (árfolyam meg romokban) Szerintem jobb lenne mindannyiunknak, ha Ő szöszmötölne inkább az ereszcsatornával, meg tömködné a réseket.(oszt hagyja a dagadt ruhát másra)
Lupin lehet, hogy beveszi a cégbe, (de attól tartok csak akkor, ha leelemzi az E-kakit minimum 800 -ra).
nem érek rá. várom a mérleget és Egon újabb elemzését))))))))
Mi ez itt? A Kisiparosok Országos Szervezetének fóruma?
A Lupin valami ereszcsatornákkal szöszmötöl, Te pedig töltögeted a réseket (ez az utóbbi, mondjuk szimpatikusabb számomra, én is szoktam néha napján szöszmötölni hasonlóval, de úgy vagyok vele, nem kell mindig minden rést betömni)
Jut eszembe! az elmúlt két nap, nem voltál ilyen figyelmes hozzám.
Ex! Mit kezdjek evvel (ez külföldiül van:-)
Ámen
Nem elég kemény a srác... van még mit tanulnia extől :))
Lehet, hogy jobban jársz, hogy csak hétfőn vehetsz jóárasítva!?? Egyébként, ha lesz!? még két lehetősége, hogy megküzdjön a 2100-el, akkor a másodiknál úgy megy át a 2100-en mint a kés a vajon:-) oszt csak 2400-en töpreng el egy kicsit, hogy aszonygya, biztosan jó nekem az az északi irány...
Nemzeti Bankos :)
Hát nem lett meg a 200m+ (de nem sok híja volt:), Ha politikus lennék, akkor a mai kereskedést úgy jellemezném, hogy az emelkedés töretlen :-)
ex : Nyeretlen 1:2 ( a végén nem szeretnék rászolgálni a nevemre)