Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#518934 exmnbs1 Előzmény: #518926

a mai hosszúkanócú piros gyertya amely nagyjából betakarta a tegnapi zöldet a csökkenés folytatását sejteti

Komolyra fordítva a dolg…

#518931 Nyeretlen_Keteves

Komolyra fordítva a dolgot, tisztelem, becsülöm, aki keni-vágja a technikai elemzést, én speciel az első óra ötödik percéban, mály állomba szenderültem. Azóta csak a női megérzésemre hallgatok (ez lehet az oka annak, hogy jövőre már csak a kocatőzsdések vigaszágán könyöröghetek azért, hogy szintet lépve Lombard Libává léphessek elő)

törölve

#518927 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #518921

Egyébként , csak érdeklődöm.. Egon elemzésének kiheverése, és a hőn áhított mérleg összes hibájának arcunka dörgölése után ráérsz :-)

#518926 Lxrose Előzmény: #518922

Ha ennyire egyértelmű lenne, túl könnyen lehetne pénzt keresni. Mondjuk érdekes paradoxon, hogy a technikai elemzés a tömeg pszichológiájának tanulmányozásával jött létre, amelynek tudatos alkalmazásával egy szűk réteg keres pénzt. :-)

#518923 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #518921

Na tessék, még ez is, ez az Egon gyerek meg állandóan elemez (árfolyam meg romokban) Szerintem jobb lenne mindannyiunknak, ha Ő szöszmötölne inkább az ereszcsatornával, meg tömködné a réseket.(oszt hagyja a dagadt ruhát másra)

Lupin lehet, hogy beveszi a cégbe, (de attól tartok csak akkor, ha leelemzi az E-kakit minimum 800 -ra).

#518920 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #518835

Mi ez itt? A Kisiparosok Országos Szervezetének fóruma?

A Lupin valami ereszcsatornákkal szöszmötöl, Te pedig töltögeted a réseket (ez az utóbbi, mondjuk szimpatikusabb számomra, én is szoktam néha napján szöszmötölni hasonlóval, de úgy vagyok vele, nem kell mindig minden rést betömni)

#518909 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #518867

Lehet, hogy jobban jársz, hogy csak hétfőn vehetsz jóárasítva!?? Egyébként, ha lesz!? még két lehetősége, hogy megküzdjön a 2100-el, akkor a másodiknál úgy megy át a 2100-en mint a kés a vajon:-) oszt csak 2400-en töpreng el egy kicsit, hogy aszonygya, biztosan jó nekem az az északi irány...

Hát nem lett meg a 200m+…

#518902 Nyeretlen_Keteves

Hát nem lett meg a 200m+ (de nem sok híja volt:), Ha politikus lennék, akkor a mai kereskedést úgy jellemezném, hogy az emelkedés töretlen :-)

ex : Nyeretlen 1:2 ( a végén nem szeretnék rászolgálni a nevemre)