á milyen rally ez is már ? veszel...és 1 órán belül már el kellett adni hogy ne bukd el..nevetséges...
á milyen rally ez is már ? veszel...és 1 órán belül már el kellett adni hogy ne bukd el..nevetséges...
50ponttal voltam napi csúcs felett. Nem jött be az SC.
Mindegy, így nem kelt el a pakkom. Túlvetség adott volt, vissza kellett jönnie az árfolyamnak. 3500 meg lett puhitva fel OTP-ben.
Na leléptem. Sziasztok!
én is csak egy kevés t-kom-ot adtam el néhány K nyerővel, de sajna e-start vettem belőle, amin kb. most annyi a bukó...remélem holnap megtépik...
Ezért zárok inkább korábban mert 100K felett már ilyenkor nehéz zárni hogy ne vidd te is az árfolyamot magad ellen
Ha úgy alakul beleveszek, de most várok
Követni is csak vérszegényen követtük Európát, Amerikát.
Nem gondoltam volna, hogy a mai bővítéseim már mai is fialhatnak egy keveset.
Nevetséges.
előre emelkedtünk, előre esünk...oroszok 16.45-kor zártak +2,12 %-on...le se xarták az usá-t....mi követjük...
erre mondtam hogy azért óvatossan..mert beverhetnek minket bármire....
hát most mi legyen..affene már megint.
ez az ország egyébként egy portugál focicsapat: BennFika....sajnos most Kinnt is Fika, úgyhogy itt már majdnem xar:)
Ebből nekem egy dolog látszik világosan.
Mind északi, mind déli irányba tök lazán rángatják ezt a mi kis koszfészkünket.
Ezért nem félek én se shorttól se longtól.
Forradalmunk elintéz mindent.
Mindenki megtalálja a számítását.
Shortos, longos.
És eljő a világbéke
Ez a harc lesz a végső.
na azért EUROka...mars vissza 300 alá.....ott a helyed a forradalmi hangulatban....török kártya esetén 320....fellegi után varga lesz a 2-ik, akit bedarál az imf hinta....aki rossz fiú, azt beültetik ebbe a hintába.....vitya a vurstli kezelő...
hát most egyelőre long covering megy....lehet hogy ennyi volt ?
Tök mindegy, már utalást tett rá tegnap, ma is.
Piacok a túlvettséget megoldották, nekem legalább megmaradt a pakkom, feljebb már csak drágábban lesz eladó, mert ma volt annyi, amennyire álltam
Estére visszahúznak mindent kint szerintem.
+ USA jegybank nem jelentette be a monetaris lazitast.
IMF-es hir miatt (Nem lesz jovohet szavazas a jegybanktorvenyrol). MOL-nal meg 16800 eros ellenallas.
http://www.portfolio.hu/gazdasag/jovo_heten_meg_nem_szavaznak_a_jegybanktorvenyrol.168393.html
ja, most csak kuksizik a buksz, aztán behozza a lemaradást, előreszalad:-D
így szokott lenni, ne idegeskedj.
én sem teszem. pedig rossz irányba kereskedem.
majd öt után benézek, most megyek a gyerkőcökért. sziasztok.
addig is essen sokat a piac:-DDD
Hathor meg pluszban szállj ki:-)