Regisztráció Elfelejtett jelszó

Motorosok

Télleg, Pityke hova a rá…

#519698 KawaBazsy

Télleg, Pityke hova a rákba rohant, h nem is találkoztam vele? A pálinkája jó volt. :-) Ja, s idén én nem is ittam fényt, botrány!

Re: nincs cím

#519697 KawaBazsy Előzmény: #519686

Má' délután elkezdtetek inni?

Mi vonultunk egy nagyot szombaton, sikerem volt most is dob nélkül. :-) Este meg mentem Ganxsta koncertre, jó volt, akkor hívtalak, de a telóm is lemerült. Az édes rosé fini volt! :-)

#519696 KawaBazsy Előzmény: #519682

Én még megnéztem a Sweet koncertet, s a végén jött. Volt nálam ernyő, de ami kilógott, az így is csurom víz lett. A sátramban is volt pocsolya, de szerencse, h csak a végére jött..

#519694 kerikoma Előzmény: #519689

Igen, Szabi mesélte vagy 20 percen keresztül, és a story vége az 50 liter bor elkészítése volt:-) Egyetlen hatalmas tablettával:-))))

Majd Béla telefonszámát küld el légyszi, mert már tavaly sem volt időnk egymásnak megadni, meg most sem:-))

Képek mentek....

#519688 kerikoma Előzmény: #519687

Feltétlen.... Majd asszony intézi:-)

Még most is vigyorgunk az emlékeken... Teljes agymosás volt ebben a kemény világban..

A csigapörköltes storyn röhögtünk az elöbb is:-)))

#519686 kerikoma Előzmény: #519682

Csáó!

Köszi a szép hétvégét:-) Asszonnyal nyalogatjuk sebeinket.... Bazsy bocs, de szombaton nagyon elkerültük egymást, azt hamar kibuktunk a zenekar miatt. Valahogy jobban bírták Csoki pálinkáját, mint mi:-)

Örülök, hogy találkoztunk, megyek, mert kezdődik a meccs...

#519685 Moneywheel Előzmény: #519682

Mennyire irigyellek benneteket ... Még ma is siratom a GSXR 1000 K5 - met. Kicsavarta a család a kezemből azzal, hogy veszélyes és nem hajlandók tovább elviselni azt, hogy lehet, hogy soha nem jövök haza.

Nem gond mert átmeneti a helyzetem és már szemezek az RSV4 - el :)

#519682 Csokigyáros Előzmény: #519665

cseppet... nem volt vészes... az éjjeli inkább...

az az igazság egymást leitattuk a guns and roses zenekarral... oszt hamar elaléltam :)

Csokito, vazze! Átmentem…

#519665 KawaBazsy

Csokito, vazze! Átmentem délelőtt búcsúzni, erre sehol senki! Eső elkapott titeket?

#519460 KawaBazsy Előzmény: #518580

Tegnap osszefutottam a fijukkal, Csokival nehezebb volt kommunikalni.. :-) Azzal nyitott, h kiverte a finom edes bort a kezembol..

#518512 kerikoma Előzmény: #518510

Igen. Na csá, majd találkozunk holnap:-) Csokival beszéltünk is, majd valami helyet foglal, gondolom a tavalyi környékén... Széles utat:-)))

szerk: sárgabarack, körte és szílva... most ezt hozom. Bor meg édes rosé, kékfrankos és szürkebarát... mindre büszke vagyok:-))))

#518510 KawaBazsy Előzmény: #518502

Hát ezzel a járkálással behozod a lemaradást.. :-)

Én is hozok 3 féle pálinkát kostolni, én nem fogom meginni őket.. nem elég édesek. :-)

#518502 kerikoma Előzmény: #518498

ÁÁÁÁ, nem akaroooom:-) Holnap érkezünk olyan este 7 körül, de pénteken haza kell jöjjünk és ismét olyan este 7 körül érünk vissza, aztán a szombat, vasárnap nyugodtabb lesz. Motorom nincs kiglancolva, de friss műszaki, új láncszett, fékbetétek, olajcsere, stb. megvan. Idén nem mentem még 100 kilométert:(

#518498 KawaBazsy Előzmény: #518486

Yess!!! Cserébe hozom a kulcsokat, s idén a te kipufogódat is levesszük, hadd szóljon a V4! :-))