Regisztráció Elfelejtett jelszó

Motorosok

Re: nincs cím

#518486 kerikoma Előzmény: #518480

Sziasztok:-)

Most lettem kész a moci felcuccolásával. Jövünk asszonykámmal:-)) Nagyon nehéz szülés volt... Pénteken haza kell menjünk és estére tudunk visszajönni, de a lényeg, hogy kezd összeállni a kép. Bazsy, hozom néked az édes rosét, meg persze egy kis páleszt is. Sok minden már nem fér be a cumóba, de azért a lényeg ott lesz:-))

#518484 taresz Előzmény: #518480

Csak a gyereknek van motorja. Szarul néznék ki a 2 méteremmel egy pocketbike-on. :-)

#518048 KawaBazsy Előzmény: #518024

Ahogy Csoki kedvenc Quimby dalában éneklik: "Neki megadom magaaam!" :-)

Keri meg csak jön..

#518024 Waszeitung Előzmény: #518021

Sztem akkor Csoki is megad Neked vmit! :D

Jó szórakozást csibészek,vmelyik fiolából mintha maradt volna Kerikoma pántlikájából,mindenképpen vigyétek! :D

#518021 KawaBazsy Előzmény: #517819

Átnézem a motort, összepakolok, s holnap reggel go. Számod nem változott gondolom, a lányod meg majd ott megadja.. :-)

#516876 KawaBazsy Előzmény: #516853

Ricsit kéne rábeszélni, kipróbálnám a Silver Wing-jét. :-)

7 végén kicseréltem egy vízcsövet, úgyhogy most penge a gép, már csak le kell mosnom. Van már még egy pezsgőm Pepe jóvoltából, úgyhogy nem kell annyi pálinkát innom.. :-)

#515795 KawaBazsy Előzmény: #515791

Annyit nem iszom, h a nagy tűz alatt aludjak, megvilágosodva a fénytől, mint egyesek.. :-))

#515757 KawaBazsy Előzmény: #514953

Hetijegyet megvettem (máig olcsóbb), motort kiglancoltam, cuccot összeraktam. Kurva matracokat kell még reparálnom, mert mind ereszt, a vadi új is.. Annyi Harley-s pólóm van már, h válogatnom kell a 4 napra. :-)

#514968 KawaBazsy Előzmény: #514953

Én egy másik VFR-es haverral megyek, meg lehet hogy egy szlovák haver is jön egy BMW GS-el.