Talán már eldöntötték, hogy leépítik és nem hisznek Soósnak. Ahogy itt vannak szkeptikusok, úgy ott is lehetnek.
Talán már eldöntötték, hogy leépítik és nem hisznek Soósnak. Ahogy itt vannak szkeptikusok, úgy ott is lehetnek.
Pont ez erdekelne engem is, ezt a kedest tettem fel az elozo hozzaszolasomban is... A szobanforgo alap adta allitolag a 2000 elesesetol kezdodoen tehat nem az emelkedesben kezdtek..
De akkor legyunk korrektek, nezzuk a masik oldalt is, azert ma es tegnap komolyabb vevok is voltak, nem a kisbufik huztak fel kiakasztasig....
De ha valakinek mas infoja van az nyugodtan cafoljon meg
AL pesszimista? Nekem túlzott optimistának tünik. csak a másik oldalon. El nem bírom képzelni, hogy változna a véleménye, ha a körülmények változnak. A változás pedig talán már el is kezdődött, csak még nem tudjuk biztosan. Ex talán még tudna is fordítani, de ahhoz is kell némi idő.
és miért ad el egy alap? vszínű nem 2000 alatt vette... ha lesz hitel és megy fel 4000 fölé, minek ad el a cél előtt féltávon? ennyire nem kellhet nekik a pénz...
ez nem gyanús? kitáraznak 2 olyan napon, mikor sorban állnak érte az emberek?
csak nehogy 100% közkéz legyen itt is...
Ex, atolvasva a mai termesedet itt es a masik forumon, ugy erzem az elmult ket napod ritka szar lehetett... Kezdek aggodni az egeszsegedert. Ne vedd ennyire komolyan ezt a marpedig megmentek mindenkit ettol a gonosz cegtol szerepedet.
Ha igaz a PLETYKA, akkor egy alap szallt ma ki jelentosebb tetellel es az elmult napokban is a pakkja donto reszevel.. Ezt nehany nappal ezelott napokig a Takarekbankon keresztul tette, ma meg az Equiloron keresztul. Ugye ezek tobb brokerceggel allnak kapcsolatban. Ha igaz, akkor csak ma min. 40 ezer dbtol szabadultak meg, tegnap 15 ezertol elotte is jopar ezertol. Mar nem lehet sok nekik, persze jo lenne tudni miert teszik ezt.
Ehhez kepest limittel, kiakadva fejeztuk be a 2. napot, ez azert nagyon biztato sztem..
El sem tudom kepzelni, h mi lett volna, ha ez az allitolagos alap nem adta volna ennyire.. Talan a 7. perc utan vegleg kiakadt volna ekkora veteli ero mellett, es utana lett volna egy savszelesites, ahol szinten kiakadt volna azonnal szvsz.
A woods az mar erdekesebb, jo lenne tudni egy picit az eladorol, bar nem volt nagy hatassal a mai napra o sem.. . Kivancsian varom a holnapot.
Az egyik legpesszimistabb AL is ha jol emlekszem kb 4500-nal irta, hogyha lenne finanszirozas, akkor napokig limittel emelkedne.. Most 1882-n jarunk. Meglatjuk, h vegul lesz-e, en azert erosen bizom benne. Ha ala lesz irva a hitel, az szvsz tovabbi lokest ad majd az arfolyamnak, de igazan en akkor nyugszom meg, ha a szamlajukon lesz a penz, azaz le is hivjak. Na, remelem majd az is jot tesz az arfolyamnak, csak tartanank mar ott!
Equilor és nem Equitas. Nagy a különbség...de neked lehet ua.
Egyébként ha picit is értenél hozzá nem írnál ilyet. A "házi" brókernek is vannak más ügyfelei és ezek a tranzakciók/döntések nincsenek befolyásolva semmivel.
De ha elég tökös vagy Ildikóka akkor shortolod. Kettő +15 ös nap után gondolom ez evidens...
Eljátszotta, eljátszotta.. De ezek szerint neki legalább volt valaha (mármint becsülete). Közben rékerestem a Google-n (ismeritek, hát ez egy csoda:-) erre az Istók Edére, oszt azt kell mondanom, hogy előfordulhat, ennek nem volt mit eljátszania.(de nincs jogomban itélkezni felette)
Lenni nekem két ukrán barátom Misa és Grisa. Mindketten megjárták Afganisztánt, ahol rengeteget fejlődtek szakmailag. Grisa nagyon ért az emberekhez, kitűnően tárgyal és logikus, tiszta érvelésével mindig sikerül közös nevezőre kerülnie a T. Ügyféllel.:-)
Biztos vagyok benne, hogy - szakirányú tapasztalataiknak köszönhetően - a cégen is tudnának segíteni!
Mennyit, mennyit mos a zápor engem!
Hanem hiszen szerecsent mos,
Mert biz én amilyen
Egykoron valék, olyan vagyok most.
Leáztathat rólam
Az eső minden ruhát.
De nem áztathat le egyet, a
Filozófiát.
ez az istók a hanyi?
Egyébként ki az az Istók Ede? Az Istókról csak Hanyi Istók jut eszembe. Neked megvan?
Istók Ede, eljátszotta már a becsületét.
Mikor is igértem meg? Egyébként várom válaszod? Tudod az értesületlenség, utána megyek is!
A gerinctelenséget meg inkább hanyagoljuk (egyébként külön Öröm számomra, hogy látom azt a bazi nagy krátert az egódon.
Bruttó 32 perc nem is olyan sok.
Kíváncsi vagyok SCS. milyen módszerrel akarja behajtani az önkoriktól a tartozást ! :D
Azt írja hamarosan kiderül :D
Nem értette meg mikor közölték vele: Járni jár, csak nem jut :D
A kutyának még csak-csak lenne, viszont én beérem kevesebb mozgással is :-) egyéként bajgli, szóval szeret mozogni!
Lehetséges, csak a H kezdőbetű maradt meg.(Öregszem, felejtek)
Nincs egy nagy mozgásigénye annak kutyának. Biztos, hogy él az az eb?
Kutyus megsétáltatva, hálás is Viktor nagyon.
Lupin. Ma estére már csak egy dolog maradt ami nagyon érdekelne! (tudod, fel kell még próbálnom a szmokingot, holnap még szükség lehet rá:-). Szóval!
Áruld már el nekem, csak így négyszemközt. Te hol(honnan) veszed az értesületlenségeidet? mert ahogy a a reklámban mondják, Önnek én azt nem ajánlom.
Jó éjszakát. Mindenkinek sikerekben gazdag kereskedést kívánok holnapra.