csoda nap
csoda nap
Nagy a csönd, mindenki eladta?:)
Nagyon nem tud kitörni szegény face.
De legalább nem esik tovább!
Meglátjuk.
Attól is függ, hogy wp telefonok hol lesznek sikeresebbek. Én arra számítok, hogy lesznek 200$-os áron is telefonok, akár nokiától, akár kínaigyártóktól. Prémiumkategóriában meg applenek van egy ügyfélbázisa, akiket ha valami nagy bakot nem lő, nem fog elveszíteni.
Android egyszerűen borzalmasan akadozó és töredezett az egész rendszer.
Kérdés facebooknak hol van helye ezek között?:)
sztm IOS fog veszíteni nagyobbat, nem az android, de szvsz :)
nagyon nehéz lesz konkurálni apple-el, google-el és microsofttal.
Android szerintem fog vesziteni a részesedáéséből, de wp megjelenése át fogja alakítani a mobilpiacot. Facebooknak valami nagyon speckó dolgot kell kitalálnia, pl facebook to facebook hívások, igaz ez a szolgáltatóknak nem tudom mennyire tetszene.
akkor alakul az appstore :)
http://www.origo.hu/techbazis/20120608-elindult-a-facebook-szoftverboltja.html
Minden jel szerint tényleg a mobilok irányába fognak terjeszkedni, nem véletlen ez a szoftverbolt. Opera felvásárlásából meg remélem nem elsz semmi, sokkal többre mennének egy mobiltelefongyártó felvásárlásával. Rim kapóra is jöhetne ha még kicsit esik az ár. Saját os, saját prémium márkanév, ráaádsul egyből tabletpiacon is megjelenhetnek.
Mondjuk kérdés, hogy az üzleti megoldásra szakosodott rim, hogy férne össze a facebookkal.
Ha meg android szerű liszensszel próbálkozna facebook, akkor nagyon nehéz fába vágná a fejszéjét. Android iOS, wp, ezek mellett a kisebbek, bada, blackberry és ha jól tudom jön a firefox mobilos szoftvere. Ezek mellett nagy részt nem szakítana ki szvsz a mobilpiacból. Főleg melyik gyártó liszenszelné a jól bevállt android és az igéretes wp8 helyett?
"Egy amerikai elemző szerint hasonló sors vár a legnagyobb közösségi oldalra, mint az egykor szebb napokat látott Yahoo-ra. Zuckerberg sok mindent megpróbál azért, hogy ne süllyedjen el a Facebook: hamarosan például gyerekek is regisztrálhatnak. "
A legnagyobb félelmem az, hogy beragad ide az árfolyam, 25-30 közé.
Én még abban bízok ,hogy lesz egy szép kis felfele rally gyorsjelentésre.
Aztán ha felvásárolnak ezt azt, akkor nagy rallyt én nem várok ,max lassú emelkedést, vagy irány a 15$...
A piaci trendeket elég jól jelzi csak az a baj h a pontos adatok negyedévesek és utólag azzal meg nem lehet mit kezdeni, a havi adatok meg pontatlanok. szal jól mutatja a korrelációt, de praktikusan tradeben nem lehet vele pénzt keresni mert nincs hozzá realtime adat, de még hetes adat se ami ugye időfelbontásban a tőzsdei kereskedésben a maximum lenne...ettől függetlenül nagy trendfordulók megerősítésére stb. használható...
Nem úgy néz ki, hogy zárnák a shortokat:
http://www.portfolio.hu/vallalatok/it/hihetetlenul_sokan_fogadnak_a_facebook_esesere.168371.html
Nem tudom mi lesz ennek a vége, lehet egy jó negyedéves gyorsjelentés jót tenne.
az érdekelne, az egy rv-re esően mennyi kártérítés? Én is érintett vagyok benne
Gyors fejszámolással, az 1 cent részvényenként.....ha az nagy nulla. Mondjuk tuti, hogy azért a többségnek nem hibásan teljesült az ajánlata. De vajon szétosztják a reklamálók közt vagy hogyan?
Akkor szerintem várhatjuk ezt az árfolyamot, illetve az ekörülre beállást.
Elnézést kért a Nasdaq OMX (Nasdaq) vezetője a CNBC-n az egész iparágtól a Facebook (Nasdaq) kibocsátásának rendkívül gyenge lebonyolításáért. A társaság jelezte, hogy 40 millió dollár egyösszegű kifizetést tervez a kereskedés csúszása és az ajánlatok rossz kezelése miatt, de ezt a CNBC szerint a szabályozóknak még jóvá kell hagyniuk.
Az S&P 500 50 milliárd dollárnál nagyobb kapitalizációjú komponensek között a Facebook (Nasdaq) rendelkezik a legnagyobb nyitott shortállománnyal a Bloomberg számításai szerint, a piacon forgó papírok mintegy 5,9 százalékára nyitottak eladási pozíciót. A shortok zárása ugyanakkor könnyen komoly ralit generálhat a részvénynél.
Meg bevallom nem is akarok. Kb 10 éve szakítottam a kérdéssel, mert nem láttam,hogy bármit is tudnék vele kezdeni.
P/E pillanatnyi állapot. Nem csak az ár zuhanhat le úgy, h. átlagos legyen a P/E, hanem stagnáló árfolyam mellett emelkedhet a nyereség is. Az is u.oda vezet.
Spade: Ehhez én nem értek ..