Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

törölve

#518406 taresz Előzmény: #518381

Ha csak 2-3 napja használod az oldalt akkor nem értem, hogy emlékszel ilyenekre, hogy azt be is linkeled. Ja hogy használod a keresőt...........Értem.

Re: nincs cím

#518403 Kissherceg Előzmény: #518402

Egyelőre totál felesleges. 4 napja is itt volt, tegnap indulásról lemaradtam limiten már nem veszek. Van időm. :) Az a kérdés, hogy 4 nap múlva hol lesz :)

#518402 Pyxis Előzmény: #518401

A mai termést nincs erőm végig olvasni, de látom Herceg is itt toporog csak nem mer belevenni!

Egy szó, mint száz a papír majd 4 %-a megfordult a parketten.

Szó sincs egyelőre fordulatról, csak visszatesztről, de nem rossz.

#518401 Kissherceg Előzmény: #518399

lehet tesztelni vele a spekik vérmérsékletét, hogy mennyire parásak. Én genyát nem rallyztattam, az annyira visszataszító.

#518399 exmnbs1 Előzmény: #518398

én egy legendás mutogató partira emlékszem

2008 őszén zuhé és likvidálások után genya jóval 1K alatt fetrengett

néhányan összeálltak megralliztatni

ők mutogatták felső limit felett egymásnak

aztán mikor megvolt mindenkinek az egyik bevágta a pakkják volt menekülés rendesen

#518398 Kissherceg Előzmény: #518397

szerintem egyelőre a vételi oldalon állt, de ennyivel kiszállni nem lesz könnyű. Én legalábbis így csináltam, ha gyűjtöttem :) Azaz igazság, hogy a kijárat mindig szűkösebb, kíváncsian várom a viselkedését.

10k-s eladó ma igen jól járt, bár nem hiszem, hogy tegnap vette volna, bár..

#518396 exmnbs1 Előzmény: #518395

így van

szét kell szedni 2 db gyertyára és meglehet világosodni

kamu ez a javából

#518394 exmnbs1 Előzmény: #518386

giga szivatás van szvsz

lement napi minra kb 75K utána felrántották szar db számmal felhúzták és tessék lássék jövögettek majd limire vágták

nem túl sokan álltak be limitre

szerintem az érdeklődés csökkenőben igaza volt kishercegnek

#518390 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #518386

Jól van na, de olyan jólesett leírni :-) Egyébként egészen biztosan értjük 1mást? Őszintén bevallom, halvány fogalmam sincs miről is beszélünk :-)

#518382 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #518380

Kit, vagy mit kéne koronázni? Mert egy valakiről tudok, akinek igénye az volna rá, csak MÉG cikinek tartja (de ami késik az nem múlik)

Lupin bátyám, hadovált n…

#518379 Nyeretlen_Keteves

Lupin bátyám, hadovált nekem tegnap este valami lombard libákról, meg szigeten tömés, majd zuhanás, meg stb. (Szerintem itt ma nem csak lombard libák vették az E-kakit). Persze fordulhat a kocka, holnap biztosan nem lesz ilyen rally (de hát ki tudja, ha egy üzlet beindul ugye). Reggel, annyi időt nem hagytak hogy felvegyem az oxigén palackot :-)

Ex : Nyeretlen_Keteves 0:2 , de még van két kereskedési nap a héten, tehát lehet még döntetlen :-) Jövő héten meg még fordítani is lehet. Mondjuk, ha kiderül, hogy nincs hitel akkor t.. szúrom magam.