Mondjuk a kötvényesdi még ölég ramatyul áll :)) 2015-- 72 ropi
Mondjuk a kötvényesdi még ölég ramatyul áll :)) 2015-- 72 ropi
Büszke rá :)
Mondjuk én is az lennék, ha ennyi db-om lenne.. Majdnem lehetne is, ha nem 11k-n kezdem venni :D
Nem lesz ott.. mert az a 15k-s csomag már tegnap is benn volt eladáson, záróban 1660-on ha még emlékeztek.. S mára eltűnt ugye:) De ma is megmutatta a pakkját..
Úgy látszik a bennfentesek mégis stockyt olvasnak :)) csak nem volt elég eladó,akárhogy ügyeskedtek,nem lett meg a 250M :)
Ahhh, cseszhetjuk... Nem lett meg a Kisherceg altal ahitott 250 millios forgalom...
Azt mondjuk tovabbra sem ertem miert pont 250, miert nem eleg az, hogy a ceg 3,5%-a ma gazdat cserelt...
Még pénteken is ki lesz akadva...
Mára ennyi. Mi lehetett az az 1.900-on bemutatott 15e db-os eladási ajánlat?
Szép napi max.-os zárás lett, közel 170 milliós forgalommal.
Reméljük, a szigetfordulót ezzel nem fenyegeti veszély. Egy darabig legalábbis.
http://stocklandyard.hu/forum/topic/109/57/#post492277
"Ha lesz hitel, akkor napokig kiakasztják a könyvet." - Arsene Lupin
nem mondom, hogy mindent eladtak, bár nem tudom, ki adott ma, valakinek lehet, csak 30 milliónyi volt.
Nem is ez volt mondanivalóm lényege.
bennfentesek kiszálltak?
csak szeretnének
azért ennél több van nekik
bennfentesek kiszálltak?
csak szeretnének
azért ennél több van bekik
Kiderül hamarosan, hogy a spekulatív ügyleteknek melyik irányba volt ma túlsúlya. rbbj szerint short nem nagyon volt ma, vagy nem jelentős, csak akkor nem értem a részvény viselkedését. Ha a spekulánsok a long irányba álltak, a nagyok és a benfentesek meg az eladóin kiszálltak, akkor miért nem esett vissza, amikor 1800 alá ment?
Ezt betámasztották alaposan... Holnapi program? Fluxus kondenzátor? Vissza a jövőbe 3? :)
tudod,a sparos :)))
Úgy látszik a puffer is eltűnik a végén...:) Odaért az "árzabáló" :)