Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#518294 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #518289

Szerintem leverik a végére, elvégre felfelé ninics már tér :-) ,( hogy mennyire azt nem tudom), de ha maxon zárna akkor még érdekesebb lenne a dolog (de nem fog).

#518285 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #518280

Üdv!

Két napja regisztráltam. Úgy néz ki, némi szerencsét, és jóárasított hitelt is hoztam magammal (persze a szerencse forgandó, a hitel meg még nincs meg). Némelyek szerint, én vagyok Former, mások szerint maga SCS, vagy maga az ördög... mondjuk Istennek még senki sem nevezett :-)

Re: lengyel alapkamat

#518283 Grizzly Géza Előzmény: #518282

Semmit,elővenném a tökönszúró készletemet és valamelyik szerszámmal véghezvinném az ilyenkor szükségszerű műveletet...

#518277 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #518274

Főleg, ha a Lázár gyerek esetleg kifizetné a számláit! (tőlem, be is vásárolhat előtte egy picikét ebből az E-izéből)

#518274 Grizzly Géza Előzmény: #518273

Maci írta a napokban,hogy a nyugdíjpakkból jutott kormányközelbe is,én nem bánnám,ha valamelyik fideszes jól megszedné magát,mondjuk tízszerezhet is tőlem :))

#518273 Lxrose Előzmény: #518270

2 év kormányzás után ezen igéretekből is be lehetne valamit váltani. Bár én már azzal is elégedett lennék, ha kifizetnék a megyei önkormányzatok tartozását.

Tegnap mutatták a TV-ben, hogy Hódmezővásárhely milyen szép lett. Gondoltam magamban: "többek között az én pénzemből is". Legalábbis közvetve. Mert ha városszépítés helyett a szolgáltatásért fizettek volna, lehet, hogy nem jön eddig az árfolyam. Persze a többivel együtt.

#518270 Grizzly Géza Előzmény: #518253

Mára is kéne valami bennfentes infó vagy bejelentés és akkor hnap 2k felett lennénk... Ami persze még vicc kategória az átlagomhoz képest... Mondjuk egy állami pályázat--vissza nem térítendő támogatás egyenesen a kerálytól :))

milyen véletlen most jel…

#518253 big-ebuy

milyen véletlen most jelentették be tegnap a infót:)mondtam én ha beindúl a trend felfelé kilő

#518252 Muskatli Előzmény: #518230

Tipikusan a balloon resz a hitelosszeg 20-30%-a szokott lenni, extrem esetben Max. 50%.

De ennek merteke nem derult ki a kozlemenybol. Minel nagyobb lenne en annal jobban orulnek.

#518230 Lxrose Előzmény: #518225

Visszaolvastam, egyelőre ő is csak találgat. Majd meglátjuk, hogy konkrétan mennyit fizetnek havonta. A definícióba belefér, hogy csak kamatot fizessenek, pláne, hogy ilyen hitel van is a magyar piacon is. (csak nem tudtam, hogy ez a neve)