http://www.stop.hu/belfold/libatomes-botrany-keruljon-pont-ennek-a-mocskos-ugynek-a-vegere/396283/
Ühöm, akkor listáznád itt nekem azoknak a BÉT-en forgó Magyar cégeknek a listáját(a blue nem ér), amik nincsenek csőd közelbe? netán már csődben(mert már vannak páran), vagy esetleg jó nővekedési kilátásai vannak. Szerintem rövid lesz az a lista!(nagyon rövid) .
nem csak a shortos spekulánsok adhatnak el. az utolsó 2 mondat meg ennek fényében csak neked logikus. én 10000 alatt eladtam apránként annak idején, mielőtt 12000 főlé ment volna, de nem azért, mert kiábrándultam belőle, hanem mert arra spekuláltam, hogy visszaesik és visszaveszem. tévedtem, de akkor is azt figyeltem, mikor vegyem vissza. szerintem nem vagyok egyedül azzal, hogy ha eladtam a saját részvényemet, akkor nem feltétlenül azért tettem, mert nem is akarok már belőle, hanem mert lefelé várom, de ha úgy alakul, drágábban is visszaveszem.
persze. Több tucat brokit ismerek, akik kifejezetten az ilyeneket vadásszák az ügyfeleiknek. Befektetnek mindenféléb, de ha van egy ilyen akció, azonnal kp-vé teszik a teljes töke egy jelentös részét, és ugranak bele. Eco, Phyl, Hybrid voltak korábban kedvelt célpontok. Újabban E-star. Felmérik az aktuális likviditást, és aszerint méretezik a pozit. Ált. 1-3 napra veszik.
Köszönöm. Ezt tegnap is leírtad, de attól tartok, hogy az EETEK felvásárlás részleteivel sem vagyok teljesen tisztában (de bepótolom a lemaradásom, ha még egy kicsit megkecsektet az E-kaki).
nem volt nagy erő, egy phylaxia vagy est média rallyban nagyobb a forgalom.... :) Partvonal egy része rákapott, mert gyorsan lehet sokat keresni.
Abszolút logikus amit írsz, viszont én azt nem értem, hogy a kijött hírek hallatán ekkora speki vételi erő támadhat a semmiből?
na ne viccelj már....azért kell egy céget milliárdokra értékleni, mert finanszírozható???? Vazz, ez nem eredmény, ez a minimum. Olyanba az ember nem fektet pénzt, ami csöd szélén van, az nullát ér. Föleg a tözsdén. Jelenleg arra tapsikol az árfolyam, hogy nem lesz idén csöd. Ennyi történt. De ez alapján semmi keresnivalója nincs még 2000 Ft-os árfolyam felett. Söt, fundás szempontból még így is ér talán 500-at vagy annyit se. A többi csak köd, remény és Lillák...
Az biztos, hogy kecsegtető, de én csak akkor örülök ennek a RESZ-nek, ha engem jó alaposan megkecsegtet (addig megtartom a megfelelő távolságot). Van valahol valami részletes infó erről a RESZ-ről (mert úgy érzem ez még a végén jól kupán vághat)
az EETEK felvásárlás lezáratlan része
amely úgy tűnik előzi a 2012 kv-t is prioritásban
nem. Pedig milliószor leírtam már neked, rádásul neked, nem is általánosságban!!!!!!
EZ NEM EGY LIKVID; KÖNNYEN HOZZÀFÈRHETÖEN SHORTOLHATO RÈSZVÈNY. Utoljára írtam le. De még likvid blue-knál is érvényes, hogy a napi forgalom töredék része a short, még pánik idején is. Tehát az eladók közt nincs speki. Max azok, akik tegnap vettek, de leírtam, hogy ha az összes tegnapi vevö speki lett volna, és mind egy szálig eladott volna ma, az is az eddigi forgalom harmadát magyarázhatná.
Tehát mindenképp alapok vagy jól értesültek kell szórják. Tehát tömés volt és van ma is.
Az nem gond, mert én sem tudom mi az. Pedig biztos valami kecsegtető... :))
Mondjuk, jut eszembe, viszonylag kevés ember szokott védőhálóval hegyet mászni (de hát bocsánat, ennek a témának sem vagyok szakértője), viszont SCS ismeri a hegyeket, meg mostanában már a völgyeket is
Annak biztos veszélyes aki azt gondolja, hogy a hegy teteje végtelen magasságokban van és még védőháló sem kell a megmászásához (én is szívtam már más részvénynél rendesen emiatt), oszt kis hazánkban meg pláne nem nőnek a hegyek az égik.
1800 : a nyeretlen Napóleon hatalomra kerül
célár Waterloo
kecsegtetve )
Ezért nem jár Oscar szobor. Óvatosan azokkal az oxigénpalackokkal. A hegymászás veszélyes sport.
Na köszi! Tegnap még azt sem tudtam mi az a RESZ, egyébként hazudnék, ha azt állítanám, hogy most már képben vagyok :-)
Na igen 2015! De, ha 2014 nagyon nagyon meleg lenne(már-már forró) akkor kár 2015-ről beszélni.... Szerintem legkésőbb 2014-ben minden kiderül, de hol van az még.