Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#518049 Fornit Előzmény: #518046

És 2015

Cég Aj. Vétel

Eladás Cég Aj.

2012.06.06. 09:11:02

74 000,0000 HUF 65 db 1 1

#518046 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #518038

Lehet így is meg úgy is magyarázni. Halvány fogalmam sincs mi lesz itt a héten. Ha a cég talpra áll akkor a jelenlegi szint többszörösén is mozoghat az rv. 2012 és 2013 fínanszírozható, szerény véleményem szerint, de 2014 ? (na az mleg lehet)

#518045 Lxrose Előzmény: #518038

Ezt nem értem, rosszul értem, vagy úgy gondolod, hogy esetleg alapok is spekulálnak vele?

" mmint kisbüfik és alapok, azok látva a tegnapi plusszt, éppen most vesznek."

"A vevök kézenfekvöen spekulánsok."

Ugyanígy az eladók között is lehet tekintélyes mennyiségű spekuláns, a szkeptikusok között.

#518038 rbbj11 Előzmény: #518034

a jelenlegi brutális forgalom, de rögtön az elején, már a második rallinapon kiakadás nélkül 100 milla?? Nah, ez olyan tömés, mint állat. Az szent, hogy akik eddig tartották, nem most adják el, mmint kisbüfik és alapok, azok látva a tegnapi plusszt, éppen most vesznek.

Még ráfoghatnám, hogy tegnapi nyeröt realizálnak, de az összes tegnap vett rv. max. a jelenleg eladott fele volt. Tehát brutális kiszállás van itt. A vevök kézenfekvöen spekulánsok.

#518037 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #518023

Főleg tőlem, akinek már van vagy másfél napja ilyen E izéje. Nyugodt típus vagyok, de valahogy most a zabszem ott motoszkál(nemtom miért)

#518023 Fornit Előzmény: #518018

"(mindenesetre a stop a mi barátunk, hátha szükség lesz rá)"

Ilyet is ritkán olvasni ebben a topicban :)

#518018 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #518011

Azt nem tudom, de megy a játék ezerrel (mindenesetre a stop a mi barátunk, hátha szükség lesz rá).Aztán lehet, hogy az oxigén palackra lesz szükség(a nagyok majd eldöntik)

#518015 banyaiz Előzmény: #518008

Kb annyi szerintem a sztori , hogy ha ezekkel a lenyilatkozott feltételekkel dátumokkal lesz hitel akkor elszállhat az árfolyam legalábbis ezekről a szintekről. Ha nem akkor még inkább romokban a cég megítélése.

De azt nem értem ez a cég , hogyan keveredhetett ilyen helyzetbe. Túl gyorsan nőttek, és válságos időkben pénzügyi vonalon elkalkulálták magukat teljesen?

Olyan jó kis cég volt ez, nagy jövővel stb. Most pedig egy banki hitellel megszenvednek. Az is öröm, hogy hitelképesek lehetnek.

#518013 Kissherceg Előzmény: #518011

azért jól mutatja a szentimentet, hogy 4 nappal ezelőtt magasabban volt az árfolyam és már mekkora az öröm, hogy megint majdnem ott járunk...

Kellett ez a főnix eset, mint sivatagnak a víz...