Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#518006 banyaiz Előzmény: #517996

Igen ez indokolhatja, hogy a részvényárfolyam miatt mindenképp előrehozták a bejelentést.

Csak ha nincs mögötte a tartalom a következő 1 hónapban akkor sokat nem értek vele.

Végülis ez hamar kiderül 1 hónapon belül, sőt szerződéskötés jövő héten.

Árfolyamban jó mozgások lesznek, bármi is fog történni.

#518003 banyaiz Előzmény: #517992

Persze lehet, csak nekem az furcsa így.

Olyan cégekre hajaz mint pl na nem írok semmit ahol mindenféle "szenzációs" dolgokkal mutyizgatni szokták az árfolyamot.

Ha pár nap a szerződéskötésig azt már ki lehetett volna várni.

Persze lehet úgy is ahogy mondod, és ha nem úgy van akkor elvesztik a hitelességük maradékát is.

Azért látva banki ügyeket ennél kisebb cégeknél is elég sok zavar tud lenni feltételek teljesítésénél. Meglátjuk, de egy ekkora méretű cégnél vsz ennél profibban kellene intézni a banki ügyeket, és azokról a nyilatkozatokat.

#518001 tigus Előzmény: #517995

akkor már nem volt fűtés.

jó,legyen októbertől havi 1m eur.

kamatfizetés ködös (ezért is kellene a beszámoló, ha már a negyedévesből nem derül ki, mennyi a kamat, mennyi a határidős bukta, meg egy cash-flow, mert a számviteli kamat, meg a ténylegesen fizetett elválik egymástól, legalábbis jobb cégek esetében)))

#517996 tigus Előzmény: #517988

szerintem is részvényárfolyam miatt hozták előre.

azt gondolom, látták a feltételeket, eltudták dönteni tudják-e teljesíteni.

ha nem lesz hitel, el kell fogadni mindent, amit leírtak a bírálói.

sajnos a bizalom oda,

ha lehívott hitel lesz (nekem már az aláírt sem elég), akkor igaz, amit írogattam.

ex-hez csatlakozva, azért egy beszámoló is szükséges (és nem csak a konszi és az anya, hanem a leányok is, mert ők se adták még le a mérlegüket, ami inkább növeli kételyeimet...)

#517995 exmnbs1 Előzmény: #517984

szeptembertől?előre fizetés lenne?

múlt hónapban 0.3m volt EBITDA mikor még volt fűtés

buktak április óta egy csomót a határidőn

másrészt vannak kamatfizetési kötelezettségeik is nézd meg a pf-es cikkben 0.9m rémlik

reszes bérlet egy része rámenne lengyel hitel törlesztésére

#517992 nembuksz Előzmény: #517988

Az nem lehet, hogy mindenben részletben megállapodtak és ezt a megállapodást kell szerződésbe foglalni és az tart pár napig?

#517988 banyaiz Előzmény: #517975

Az a furcsa nekem ahogy ezt a banki ígérvényt lekommunikálták.

Ha nagyon pozitív akarok lenni azért így mert mindenképp meg akarták állítani a részvények zuhanását, és fordítani a hangulaton stb stb.

De vsz értelmesebb lett volna akkor bejelenteni ha legalább a szerződéskötés megvolt.

Egy ilyen kötelező ajánlat kb annyit jelent, hogy leírják ha teljesülnek szerződési , folyósítási feltételek akkor van hitel bizonyos kondíciókkal.

Ehhez hozzáteszi cég, hogy június végéig folyósítás, jövő héten szerződés, hát nem épp a legprofibb vsz, mert ez nem csak rajtuk múlik mikor lesz, bankon is.

Főleg az Otp-s ügy után szerintem hiba olyan dolgokról beszélni ami még nem 100%.

De legyen minden úgy ahogy mondják.

#517987 nembuksz Előzmény: #517959

Arra senki sem gondolt hogy a cég pénzt is termel???????

Miért mindenki csak arra gondol, hogy mire nem elég a hitel. Az azonnal likviditási gondoktól megmenekül a cég és még fejlesztésre is jut. Arra BŐVEN elég hogy pályára rakja a céget, a többit majd kitermeli. Veszteséges projektek mennek a kukába, nem fizetők projektek mennek a kukába vagy fizetnek. A szervezet zsugorodik.

Mi a gond??????

Hogy nem kapnak 5m€-t minden negyedévben 50 év lejárattal?????

#517984 tigus Előzmény: #517974

EEtek 4 millió eur

marad 4 Millió, (egy része biztos elmegy szállító kiegyenlítésre)

önkorik lejárt tartozása 5 millió eur

most van 2-3 millió cash.

nyáron valamennyi Ebidta lesz (román lépések jelentősen befolyásolják)

szeptembertől felpörög a rendszer, akár havi 1 M Eur Ebidta.

elégnek tűnik. (de mint mondtam ez rövid táv-maraton esetében vannak kérdések)

#517982 Protein Előzmény: #517975

Az idei évben év sem számítok megtakarításra a romániai leépítésekkel kapcsolatosan, éppen az egyszeri többlet költségek miatt. Ha viszont nem lehet nyereségessé tenni a cégeket, akkor meg kell tőlük szabadulni minél hamarabb. Lehetőség lesz máshol is pénzt keresni.