itt se úgy működik, hogy beállsz 2Ftra adni otp-t akkor ott teljesül:)
itt se úgy működik, hogy beállsz 2Ftra adni otp-t akkor ott teljesül:)
Zuckerberg nem akar megszólalni a részvényzuhanás ügyében?
Ez lemegy 20$ alá akkor egy jódarabig nem jön ki onnan.
Félek sok embert beültettek és nehéz lesz visszaszerezni a bizalmat.
Plussz azt se értem ,hogy szinte minden befektetési bank eladta az adagját, de nem úgy volt, hogy x ideig nem adhatják el?
Azért vicc, ma minden az egekben amcsiban, ez meg most is esik.
sztem még mindig korrektebb mint ha elkezdik húzni és ott kevesebb tőke áramlik be a ár miatt is,aztán rádobják a népre x % felett és pincébe tolják
feléled ez is mint a e-star,vmire,addig a tőkét húzzák be,legyen azért hitele a cégnek....rv-ből
minél olcsóbb annál jobb beszálló,aki meg parázik,ne tőzsdézzen,kockázatot kezelje
"Nemlineáris visszacsatolt dinamikus rendszerről van szó."
Mondjuk ezzel nem mondtál semmit. itt nem lineáris sztochasztikus parciális differenciálegyenletről beszélünk még a legegyszerűbb közelítésben is , a példámban csak szemléletesen próbáltam utalni, mert nem akartam ljapunov függvényekről értekezni stabilitás gyanánt :)
ok, de annak semmi értelme, mert nem ott teljesül ajánlata.
Szép is lett volna :-))
mondjuk már az első 10 percben is akkorát kezdett zuhanni, hogy ha lett volna mivel/hogyan beszállnom, lehet megléptem volna. :D
1centtel, szépet :)
Ááááááváá mondaná a Nagyapám ! Nem erről van szó ... A megközelítés, konspiratív egy "economicus" background - al .
Nemlineáris visszacsatolt dinamikus rendszerről van szó.
a nyitó szakaszban mondta itt valaki a könyvet.. : legjobb eladó 1 cent, legjobb vevő 4200 dollár :-))
Az aki az 1 centjével beállt shortra, tehát 42.5 dollárról shortolja már milyen szépen keresett :-)
zynga épp komoly korrekcióban van, nem lehet minden Q-ban duplázni a profitot. Zynga és alkalmazások sztem messze-messze sehol nincsenek a majadani csúcsukhoz képest. Lesz az még sokkal több szvsz.
A hirdetések rosszak, tudom. Fb store-t terveznek. A hirdetések perpill mobilon nem is futnak, sztem ez se marad így sokáig.
Egyébként maga a piac kérdése is érdekes. Általános az a nézet h a piac önszabályozó, hát egy nagy sz@rt, A fejlődési modell jelenleg exponenciális az pedig aki kicsit is ért a diff egyenletekhez tudja h soha nem lehet stabilis. Szabályozni kell a közel lineáris részen tartani, h fel ne robbanjon, de ez a politikusi lopások, mohóság és osztogatási igéretek miatt sohasem sikerül ezekből lesznek a válságok. Ennyit a szabad hatékony piacról. és hatékony piaci árról Márpedig a szabályozás is bennfentesség. Ezért és másért is azt gondolom h minden egyedi részvényáralakulást is alapvetően bennfentesség alakít, és ami ennek a másik oldala minden érdemi bennfentes infót meg is játszanak a tőzsdén előtte ilyen olyan mértékbene, persze az igaz h nem mindegyik sül el jól, de a többsége igen, lefele is felfele is.
Egyre nagyobb kétségeim vannak, afelöl, hogy ez visszamegy még 40 körülre.
Azt se lehet mondani, hogy olyan mint linkedin, az is esett 2-3 hónapot majd megindult, na de itt tényleg már lassan felezés lesz.
Sajnos félek hosszútávú befektetésem lett ezzel, ami ki tudja, lehet jól is elsülhet, de inkább mást vettem volna e célból.
alkalmazások már felfutottak, de zyngának se megy úgy, mint 2 éve... lásd részvény árfolyamát. Facebooknak appstore szerűen kellene működnie és akkor lehet benne nagy buli. Mást nem látok...
Spóroltak nekem: http://ppc-hu.blogspot.hu/2012/06/facebook-hirdetes-rossz-es-draga.html?spref=fb
nem hiszek benne, hogy tartósan a hirdetési bevételek lesznek a fő profitforrások. Most így van, de sztem nagyon más irány lesz. Számítok a zynga alkalmazásainak masszív felfutására, és ált. az alkalmazásokból nagy bevételnövekedésre. Számítok még szabadalmak masszívan nyereséges értékesítéseire. Nagyobb bevételtermelésre jövőbeli felvásárlásokból. De magam is számítok arra is, hogy Zucki fiúnak nem ez volt az egyetlen dobása.
p.s még messze nincs sztem túl a csúcson FB, innen még a felhasználók és látogatások duplázódására számítok a köv. 3-5 évben. Onnan folyamatos csökkenésre.
leírok egy érdekességet a reklámjaikról. 2 éve jelentek meg először Mo-n, hogy reklámozást ügynökség is kezelje. Először egyről volt szó, de végül 2-3 ügynökség kapta meg a lehetőséget. Ezt követően gondolom keveselték a bevételt, így még szabadabb lett a piac és gyakorlatilag bárki hozhatott ügyfelet. Jelenleg már magánszemélyként is hirdethetsz a Facebookon, annak módjáról a láblécben tájékozódhatsz. A héten pedig kaptam egy olyan tájékoztatást, hogy már az etargeten keresztül is lehet reklámozni magad FB-n, aminek előnye gondolom a kedvezőbb díjazás, bár nem néztem utána. Ezzel csak arra akarok utalni, hogy az etarget üzletpolitikája pont különbözik az átlagos banner reklámozástól és mégis magával ragadta a céget az FB körül kialakult hype. Nagy a verseny, így verik le az árat, mivel ügynökségek kedvezményt kapnak. Még nem csináltam FB hirdetést, de lehet, hogy érdekességképpen futtatok egy kampányt. Kiváncsi vagyok a sikerességi statisztikára.