Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: Hitel részletei

#517763 Arsene Lupin Előzmény: #517757

Az, hogy a bennfentesek nem vették ki a könyvet korábban, azt mutatja, hogy az a lengyel hitel a t*könszúrós kategóriából lesz.

#517757 Muskatli Előzmény: #517747

Egyetertek veled!! Ha esik a ho az a baj, ha nem akkor meg az...

AL-nek egy dolog nem budos csak: a sajat vallaga! Minden egyeb igen!

Egyebkent azt el tudom kepzelni, h terv szerint - okulva az OTP fiaskobol - csak alairas utan jelentettek volna be a hitelt, de ezt az elet felulirta azzal, h az elmult napokban elpattant a cerna a piacon. Pedig ezt mar bejelentettek korabban tobb helyen, hogy elso felev vegeig tervezik megszerezni a hitelt, abbol meg nem sok van hatra...

Azon sem csodalkoznek, ha a jovo het vegeig varhato szerzodes alairas "sokkal" hamarabb meglenne... Szerintem erre a celdatumra 3 kottont huztak fel, nehogy felegjenek... De persze lehet tevedek.

Jé, mennyi új, soha nem …

#517756 zeeh_

Jé, mennyi új, soha nem látott nick jelent meg itt 2 nap alatt és mind egy irányba várja.

Kecsegtető. :)

Vajon hány új nick mehet ugyanazon IP-ről?

Legyen ez költői kérdés. :)

#517750 Arsene Lupin Előzmény: #517747

"Észrevételem szerint, soha, semmi se jó, mindig lesz valami amibe bele lehet kötni!"

A tőzsdén azt kell folyamatosan vizsgálni, hogy éppen hogy akarják az embert átb*szni. Az E-Startól a Facebookig.

#517747 Nessuno Előzmény: #517744

SCS az éve lején nem azt mondta, hogy a nem jövedelmező részeket lecsatolják? Ergo azt már akkor elkezdték felülvizsgálni, nem? Hitelt meg már tavaly óta kerestek (akkor is azt mondták, hogy több bankkal vannak kapcsolatban). Ki tudja, hogy ez a lengyel bank miért pont most jött be, de ez engem nem is érdekelne. A cég nem vett tegnap olcsón részvényt (a bennfentesek nem érdekelnek, hiszen tegnap nem volt kiugróan nagy a forgalom, így minimális a beszálló embereknek a száma, aki tegnap az alsó limiten vett részvényt).

Ha én lennék SCS helyében, akkor ezt a hitelt csak aláírt formájában jelentettem volna be. De mi van ha előtte elkezdik tépni a papírt és itt mindenki ki lenne akadva, hogy mi történik, tuti bennfentes kereskedés zajlik! Észrevételem szerint, soha, semmi se jó, mindig lesz valami amibe bele lehet kötni! Ez a nagy magyar piac!

#517745 Pyxis Előzmény: #517744

Félretéve az eddigieket, az elmúlt 5 napban elég sok rv. gazdát cserélt. ez akár egy fordulatot is jelezhet ill. talán még egy szigetet is összehoznak.

#517744 Arsene Lupin Előzmény: #517740

És még pofátlanul eljátszották azt is, hogy részletekkel csak a zárás után tudnak szolgálni. Amúgy a legfontosabb részletek nem nyilvánosak.

#517743 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #517719

Liba sem vagyok, lombard hitelre sincs szükségem egyenlőre, oszt talán mégis beállok egy kis tömetésre(még az is lehet, hogy rosszul teszem). Azért van egy gyenge sejtésem, hogy Te fogsz toporogni a sor elején.

#517742 Camilla2 Előzmény: #517736

Az azért elképzelhető,hogy jó beszállót csináltak tegnap,egy-két bennfentesnek.

#517740 Janicroft Előzmény: #517736

Több mint valószínű hogy nem tegnap érkezett, én arra gondolok hogy az árfolyam miatt adták ki ilyen sorrendben a híreket. Tehát tudták hogy a hitel közelségének hírére meg fog ugrani az árfolyam, de azt is tudták hogy a román projektekkel kapcsolatos bejelentések miatt meg lefelé fogják zúzni és úgy látták jobbnak hogy előbb a rossz híreket dobják ki. Kicsit meseszerű de ki tudja mi történik. sose tudjuk meg, vagy csak már túl későn.