Az érvek jók. A lengyelek tényleg sokkal jobb helyzetben vannak mint mi.
Az érvek jók. A lengyelek tényleg sokkal jobb helyzetben vannak mint mi.
Meg vagyok győződve arról, hogy nem tegnap érkezett a lengyel ajánlat.Ha pedig olyan bazi nagy buli lenne, már napokkal ezelőtt meghúzták volna a papírt. Úgyhogy valami nem stimmel, és büdös a helyzet.
Egyketted esztendeje ez hetesezeren leledzett kecsegtetve, de leesett hetven percentet e verembe, nem emelkedve egy hetet sem. Menedzser kedves bennrekedtekbe eres szervet helyezett.
"Ez már nem lufieresztés, hanem hosszútávú csökkenő trend lesz. "
Ezt kizárólag E-starra érted vagy globálisan?
Illetve a román projektek nélkül ez egy másik cég lesz. Nekem annyi jön le ebből az egészből hogy most azért dolgozik a management hogy életben tartsák a működő részeket, megoldják valahogy a profitot termelő részek finanszírozását és ne csődöljenek be. Nyilván a kilátások nem olyanok lesznek mint 2 éve, de most ez van, ezt kell szeretni. Egyébként meg az is lehet persze hogy mindenkit be akarnak szopatni, nem lehet ezt tudni. Én még mindig bízom a cégben, bár gyakorlatilag majdnem a teljes tőkémet elbuktam vele.
Ezt kifejtenéd miért büdös vagy hogy büdös? Kinek jó ez/vagy nem jó ez és miért vagy hogyan? Én tényleg kíváncsi vagyok rá és nem értem mire gondolsz, írd le légyszíves.
mindenki itt van.
Ez az olcsó hitel olyan olcsó, h. nem értem, miért kellett a jelenleginél sokkal jobb helyzetben lévő cégnek 1x %-os hozammalkötvényt kibocsátani?
Muskatli, mielőtt teljesen rádborul a rózsaszín köd, emlékeztetlek az árfolyamra, és nézz rá évesen a chartra. Én, aki 4000-nél is azt mondtam, hogy érintetlen emelkedő sokéves trend van, jelzem, hogy az a trend rég törött.... Ez már nem lufieresztés, hanem hosszútávú csökkenő trend lesz.
" A romániai kiszállás nem véletlenül esik egybe a mai hírrel."
A romániai kiszállás napok óta ismert. Akkor viszont nem tegnap jött a lengyel ajánlat. Innentől pedig baromira büdös a dolog.
a lengyel részleg tud kb. évi 6 millió eur ebidtát, hitele a gázmotoron kívül szinte nincs.
ez elég lehet a banknak: a koronagyémánt a lényeg, a foglalata kevésbé érdekli.
ha megkapják a hitelt, kérdés mire lesz elég (arra biztos, hogy 2012 likviditása megoldódna.)
a román "reménységek" kiesésével azonban moderált lesz az eredményesség növekedése.
Hagyd!
Szereti olvasni magát, semmilyen érv nem tudja megingatni :D
Rendben. Jövő héten visszatérünk erre, szerintem lesz hitel. De a vicces jelző inkább a magabiztosságra irányult, amely még akkor is szembetűnő így utólag, ha valami miatt meghiúsulna a dolog. A bank olyan garanciákat akar majd, amivel biztosnak látja a saját cashflowját. A romániai kiszállás nem véletlenül esik egybe a mai hírrel.
Látom, a lombard libák holnap felsorakoznak a tömőgépnél. Egyébként egy esetleges holnapi kiakasztás esetén is bőven az ereszkedő csatornában marad a papír.
Szerintem hagyjuk a fényezésed, inkább próbálj néhány pozitívumot felsorakoztatni.
Egyébként nagyon köszönjük, hogy meg szeretnél óvni minket a buktától és a csalódástól.
Nagyon hasonlítasz Pénznyelőre a portfolioról.
Hát ha keresek rajta kb 50%-ot, akkor azt mondom b@sszanak át minden nap kétszer hasonló képpen.Egyébként ahogy látom súlyos hibát követtem el, és rosszul írtam Kissherceg nevét az imént,(Elnézést!), és valami hatodik érzékem azt súgja, jó lesz vele jóban lenni.
Nincs aláírt hitelszerződés. Nem ismertek a bank által támasztott feltételek.
Akkor segitek, tobbek kozott azert olcso mert Lengyelorszagban veszik fel. Alacsonyabb a jegybanki kamat es ott ez a kamatmarzs a normalis (kevesebb a bedolt hitel, azaz kisebb a kockazati felar pl) + ugy tunik, h a lengyel estar relativ jo kockazatu adosnak tekinti a bank.
Tegnap ex catedra kijelentetted, h nem lesz lengyel hitel. Ez még akkor is vicces, ha amúgy jól láttad a trendet 7000 óta.
Ne is legyen, az LPG-t meg pláne ne emeljék, mert én avval járok (tudjátok én ilyen izé, kocatőzsdés vagyok, oszt nem tellik másra)