Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: Hitel részletei

#517682 nembuksz Előzmény: #517671

Nem lesz hitel---ett hitel

Kötelező érvényű ígérvény---az meg minek....ajánlat kell

Ajánlat megjött---kondik között lehet a ketyegő...

Gondlom a következő gondolat hogy jaaaaaaaa, hogy euróban folyósítanak! Az nem jó! Csődbe megy az EU....

Úriember duma ide oda. Nem kellene felállni és bevallani hogy tévedtél? Nem kicsit nagyon.

Re: nincs cím

#517678 Protein Előzmény: #517673

Olcsó olcsó, de a ballon miatt. Persze egy fulldokló ne válogasson a mentőövekben.

#517677 Arsene Lupin Előzmény: #517672

"Nagyon kecsegtető SCS. visszatérése és eddigi teljesítménye :D"

Remélem, hogy csak elvakult, de nem vak. Utóbbi esetben nézze meg a chartot SCS visszatérése óta.

Kíváncsi lennék, újdonsü…

#517676 Nyeretlen_Keteves

Kíváncsi lennék, újdonsült baránőmnek Ex-nek mi a véleménye a hírről. Engem a közlemény utolsó mondatának magyarázata különösen érdekelne (milyen feltételeket szabhat meg a bank?)

#517673 Muskatli Előzmény: #517669

Ebbol a hozzaszolasbol ugy tunik, hogy nem vagy annyira otthon a temaban, de sebaj lenyeg, h brutal olcson kapjak a hitelt. Meg mindig nem terek magamhoz...

Egy kritikam azert lenne: a ceg szezonalitasat figyelembe vevo torlesztesi utemezest preferaltam volna..

#517672 Pyxis Előzmény: #517667

Teljesen egyetértek veled!

A fórumtalin felvetettem, ha meggyerem a lottó 5-öst akkor megfinanszírozom őket 7%-os kamattal, de így sem rossz :D

Nagyon kecsegtető SCS. visszatérése és eddigi teljesítménye :D

Re: Hitel részletei

#517671 Arsene Lupin Előzmény: #517660

"Az adósnak teljesítenie kell a lehívási tranzakció előtt, a Bank által támasztott

általános, és egyedi lehívási kondíciókat, melyeket a Bank elemez a folyósítást

megelőzően."

Éppen ezen kondíciók között lehet a ketyegő t*könszúrás. Auditált mérleg nélkül csak durva kondíciókkal megy bele ilyen buliba egy normális bank.

#517670 Protein Előzmény: #517669

Hogy működik a lufi-hitel?

A balloon loan egyáltalán nem tartozik a bonyolult felépítésű konstrukciók közé, bukni azonban annál könnyebb rajta. A gyakorlatban arról van szó, hogy a hitelfelvételkor a hitelösszeg mellett 2 időtávot kell meghatározni: egyrészt azt az elméleti futamidőt, amire az annuitásos havi törlesztőrészletet számítják (azaz azt a futamidőt, mely alatt ezt az annuitásos törlesztőt havonta fizetve az időszak végére a tartozás nullára csökkenne). Másrészt szükség van egy másik időhorizont definiálására is, ez pedig azt jelöli ki, hogy mikor akarja a hitelfelvevő egy összegben visszafizetni a fennálló tőketartozását. Ez utóbbi nyilván hamarabb következik be a hosszabb, annuitásos számítás alapjául szolgáló futamidőnél, ahogy azt látni fogjuk.

Nézzünk egy egyszerű példát erre, aztán meglátjuk, miért is érheti meg ilyen hitelt felvenni! Tegyük fel, hogy 100 000 dollár hitelt veszünk fel 6%-os kamat mellett és a törlesztőrészletek kiszámításának alapjául 30 éves futamidőt veszünk, valójában azonban a hetedik év után vissza akarjuk fizetni fennálló tartozásunkat. Ekkor az első hét év során havi 599,56 dollárt fogunk törleszteni, utána pedig egyben fizethetjük be a fennmaradó 89 ezer dollárt meghaladó tartozásunkat.

A konstrukció egyik előnye, hogy mivel a kezdeti törlesztő alapjául hosszú futamidőt vettünk, így gyakorlatilag a lehető legminimálisabb kamatot fizettük, majd egyben visszafizettük a fennálló tőketartozást, így a teljes hitelösszegre vetítve rendkívül alacsony a kamatteher."

Jelen pillanatban úgy né…

#517668 Nyeretlen_Keteves

Jelen pillanatban úgy néz ki, mégis csak kell az oxigén palack a hegymenethez (persze nyugtával dícsérd a napot, mint azt ahogy valaki valamikor mondotta volt). Én csak tegnap este jöttem ide először, oszt lehet, hogy szerencsét hoztam a hitevesztetteknek.

#517667 Muskatli Előzmény: #517661

WOW, ezt nem hiszem el, hogy ilyen olcson veszik fel!!!! Ez minden kepzeletemet felul, pontosabban alulmul.

Ezt nagyon olcson kapjak. Magyarorszagon ennel lenyegesen dragabban adjak a hitelt, ha egyaltalan barkinek is adnak.

Raadasul az egeszet megkaphatja az estar nyrt, wow azt hittem a nagy reszet gazturbinara kell majd kolteniuk. De hogy az egeszet lenyegeben refinanszirozasra hasznalhatjak ez elkepeszto! Holnap limites emelkedesre szamitok ezen infok alapjan..

Pfff, ezt el sem hiszem!! Hol vagy most ex??? Es a csodkiraly AL???????

#517665 Zotya32 Előzmény: #517658

Akit Csabának hívnak, jövőben ne jöjjön a cégével a bétre. :-)

itt ez nem nyerő. Re: Bcs, Pankotai, Soós :-)

#517663 Muskatli Előzmény: #517653

Sztem meg ahhoz kepest amit elso blikkre gondolnank sokkal hamarabb visszaterhet. Amiota visszakerult a vezerigazgatoi szekbe:

- szerzett banki finanszirozast (oke nincs meg meg, de pont a multkori fiasko utan sztem nem veletlenul jelentettek be)

- brutalis koltsegcsokkentest hajtott vegre

- meghozta a fajdalmas, de szuksegszeru dontest a portfolio tisztitasrol

- amikor szukseg volt felaldozta a reszvenypakkja egy reszet, hogy kisegitse a ceg likviditasat

- ha meglesz az auditalt is akkor azert szerintem relative gyorsan visszaszerezheto a bizalom.

Kulonosen ha mindez tukrozodik majd a reszvenyarfolyamban, azaz kisebb nagyobb megszakitassal emelkedni fog. A regiek kozul sokan elhullottak, es jon az uj feltorekvo csapat, nezd meg hany uj nick jelent meg az elmult napokban itt... Az ujak meg csak az emelkedest fogjak latni.

OTP-vel meg nem hazudott, hanem csak bizott bennuk. Erre meg is volt az oka a kotelezo ajanlat miatt, de igy utolag egyertelmu, hogy ez hiba volt.

Szerintem ennel lenyegesen tobbet er a ceg fundamentalisan kulonosen, hogy a csodveszely elharul a hitellel. Ennek meg inkabb elobb, mint utobb tukrozodnie kell az arfolyamban.

Ugyhogy sokadjara nem ertek veled egyet.