Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#517656 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #517653

Teljesen igaz , az "év üzletembere" mindent megtett hogy a bizalom elillanjon (sőt ez már több, mint "illanás"). Szerintem SCS tudja, hogy ez az utolsó lehetősége, hogy ne forduljanak el a cégtől a befektetők, ha most is kamuzik, akkor számára vége a dalnak, azt sem fogják elhinni amit kérdez (már aki még egyáltalán elhiszi). Utolsó lehetőséget "megérdemli" (ha kamu, akkor rövid időn belül beverik az árfolyamot a történelmi minimum alá)

#517653 zeeh_ Előzmény: #517649

Egyetértek abban, hogy lenne benne fantázia, de az EETEK hatalmas falat volt, sokkal nagyobb, mint amit ez a cég elbírt volna.

Egy dologgal nem számolsz, az "év üzletembere" mindent megtett azért, hogy elillanjon minden bizalom a cég iránt. Ha ezt pedig egyszer eljátsszák, azt nagyon nehéz lesz visszaszerezni. Sőt, SCS-vel nem is fog menni, aki napokon belüli OTP hitelt hazudott és tömte kamuval az emberek fejét.

Az önkormányzati rész igaz. Ha nekik kell fizetni, húzzák az időt, de ha az embernek kell csengetnie számukra, akkor fenyegetőznek, máris jön a levél.

#517649 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #517635

Biztos láttál, hallottál a TV-ben :-) Viszont ami lényegesebb, mi van ennek a lebegtetett hitel megállapodás apróbetűs részében(meg, hogy lesz-e egyáltalán). Egyébként sok hozzászólóval egyetértek abban, hogy az időzítés kicsit furcsa (éppen a részvényárfolyam teljes összeomlása előtt, miért kellet ennyit várni, kinek volt ez jó? tippem mondjuk lenne..). Azt mondom, bízzunk abban, hogy nem beültetés, mert ebben a cégben lenne fantázia,(csak nem kellene elb.... ). Ja, és jó lenne minél kisebb mértékben kitenni magukat ezeknek a remek hazai önkormányzatoknak (tudom, mondani könnyű). Kedves politikusaink persze tudják hangoztatni, hogy nincs ingyen ebéd, stb, akkor ideje lenne fizetni a szolgáltatásokért(bezzeg ha nekik késik egy napot a járandósságuk, egyből sírnak)

Jut eszembe, sosem szerepeltem a TV

Re: Széttépték az E-Start

#517640 Grizzly Géza Előzmény: #517633

Miért az e start nem a nagyok közé sorolják? Ma 4Mrd fölé emelkedett a kapitalizáció... :)

#517636 zeeh_ Előzmény: #517278

Meglátjuk, mi lesz belőle. OTP-től is jött kötelező ajánlat, meg "napokon belül" hitel, aztán mi lett a vége? Egyelőre kivárás részemről, hiába ment ma limittel.

#517620 exmnbs1 Előzmény: #517614

a májosi prezentációban magyar bankkal akarnak 6.5m EURt refinanszíroztatni H1-ben

#517614 tigus Előzmény: #517604

ebben benne van a Takarékbanktól felvett kölcsön (750 millió) refinanszírozása is.

a max. 4 millió eur onnan jött nekem, hogy ennyi volt azon a soron a mérlegben a gyj-kben, amire azt írták, hogy a kifizetetlen vételárrészt is tartalmazza.

#517601 tigus Előzmény: #517583

A Rába projekt évvégén 311 millióval tartozott az EEtek Holdingnak. (sajnos nincs jogcím, hogy bérleti díj, vagy miből ered)

ezt biztos ki kell fizetni, mert a Holding már körön kívüli.

#517595 tigus Előzmény: #517591

azt, aki tartozik az eszközök vételárával, magát a RábaProjektet, vagy a tulajdonosát.