Utolsó kötés: 13:06
Megtört a huszáros lendület, nem indult be a láncreakció a hírzárlat feloldására, vagy csak ebédelni mentek a kommandósok?
Utolsó kötés: 13:06
Megtört a huszáros lendület, nem indult be a láncreakció a hírzárlat feloldására, vagy csak ebédelni mentek a kommandósok?
A láncfűrészes munkához nem szükséges megvágni magad, hogy logikusan, körültekintően használd utána, ésszel kell csinálni. A tőzsdén viszont csak a brókercégek és egyéb közbeiktatott cégek nyernek biztosan, a többi osztozik az összedobott pénzen, vagyis igazán jó tanácsot nem lehet adni, maximum azt, hogy kerüld el. Én pont azért fektettem ebbe, hogy ne kelljen naponta adni-venni, idegeskedni, hogy össze jön-e 1% napi nyereség, de nem jött be, mert még a jelen/jövő iparága sem képes boldogulni, amikor elvileg még politikai akarat is van hozzá.
Szerintem teljesen felesleges volt ez a párhuzam. A tőzsde nem veszélyes üzem, mások tanácsai itt nem sokat érnek, ráadásul nem mindenki kezdő, aki ezzel a papírral megszívta.
arról volt szó februárban hogy 75K-t eladnak belőle
ezért márcban 1 hóra kötötték át aztán pedig 3 hónapra
kassai idejében. kirúgása után a leépítés mellett döntöttek.
én nem fogok csodálkozni, ha egyszer csak átadják valakinek.
nézd, én meg a sokéves tőzsdei tapasztalatom alapján azt mondom, hogy a bennfentesek is ugyanúgy mellé szoktak nyúlni. 2008-2009-ben az otp-vel voltam elfoglalva, a bennfentesek végigvették az esést, és végigadták az emelkedést.
Ha már az üzletnél tartunk, tudja valaki, hogy az új Audi gyárnak ki szolgáltat majd?
olyan játék megy hogy az 5.4K körül vásárolt pakkot határodőzik évek óta
nem ezt írtam. páran hiányolják azt, hogy nem lépett be egy fajsúlyos játékos a "pozitív hír" előtt. ki tudja, hogy a határidős pozit nem adja át a cég valakinek, egy új beszállónak? sőt, még egy jegyzés is belefér.
az ilyen dolgokat nem két nap alatt szokták lezavarni. pl. én baromira nem tudom, hogy pontosan milyen játék megy a háttérben. te hogy vagy ezzel? kizárt, hogy a háttérben nem történik valami ,amiről te nem tudsz?
Köszönöm szépen a választ. (Már azt hittem, hogy mindenki csak írogatja, de senki sem tudja, mit is jelent). Bevallom, közben beírtam ebbe a Google -ba és rengeteg találatot kaptam a KRESZ-re(amit egyébként ismerek, csak a betartásával van némi problémám).
Mégegyszer köszönöm! A végén kiderül, hogy nem is vagy olyan gonosz boszi:-) .Egyébként az a Rába üzlet(már amit eddig hallottam róla) nem is tűnik olyan rosznak.
Nem figyeltem/ figyelem a papírt, csak a lejtőt látom, nap, mint nap, meg, hogy folyamatosan az első topik a fórumon....ez emlékeztet valamire,,,,phyl...
Amikor nekiáll az ember, motoros láncfűrésszel dolgozni, és van aki felvilágosítja a veszélyeiről, munka közben, ha nem úgy csinál valamit, ahogy azt elmondták neki, balesetet szenvedhet....
elmondták neki, mit hogyan tegyen, de Ő valahogy még sem úgy tett, mert Ő okosabb, ügyesebb, jobban tudja...aztán amikor belevág a lábába, átvillan az agyacskáján, hogy mit is mondtak neki , mielőtt elkezdett a veszélyes szerszámmal dolgozni, nála tapasztaltabbak, akik már dolgoztak ilyen eszközzel.....
most már ő is tudná, hogyan kell, de ehhez, meg kellet sebeznie magát....
itt is volt ilyen, de mindenki, okosabb volt, no meg persze ügyesebb, és tisztán látóbb....
sajnálom, aki bele ragadt, és kívánom, hogy mérsékelni tudja a bukóját, és hallgasson a tapasztaltabbakra!!!
Közben meg nincs aki odaadja 1637-en a papírt. Nem gondoltam volna ezt tegnap.
nézd ez sok éves tapasztalatom, és minden külföldi piacon is így volt: mindig vannak bennfenntesek, és azok egy fundás fordulónál felhalmoznak. Mérleg híján is.
És ennek felismerése nagyon is szerencsés hozzáállás volt az utóbbi időben is, ugyanis mióta masszívan esik 10.000 alá kerülése óta, nem volt akkumuláció. Egyszer-kétszer olyasminek tűnt, annak egyik alkalommal be is dőltem, de utólag kiderült, hogy az sem volt az.
Mindebből két dolog következhet: vagy már senki sem bennfentes az e-star tőzsdézése során (ez főleg itthon egy ilyen kis cégnél nagyon irreális feltételezés) vagy nincs fundamentális változás, tehát vagy nem lesz hitel vagy olyan rossz feltételekkel, hogy az csak időhúzásra lesz jó a haldoklásban.
Ettől függetlenül komoly esélyt látok rá, hogy hosszan fog menni az etetés és ködösítés, épp a "bennfentes" érdekkörök miatt, ugyanis vmennyit vissza akarnak kapni a bukójukból.