Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#517500 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #517485

Nem folytattam személyeskedést. Csak egy icipici vicc volt(lehet hogy nem a legjobb fajtából, de hát ezen az árfolyamon egyenlőre csak ennyire futja tőlem, majd négyezernél halálra kacagjuk magunkat). Egyébként Te most ex, vagy a Kedves Vezető miatt vagy egy picit frusztrált. De egy komoly kérdés! Mi a fene az a RESZ?(most komolyan). A facebook-al is így voltam , mindenki mondogatta, oszt én meg néztem bambán.

Re: A jóságos lengyel bank

#517498 Lxrose Előzmény: #517493

De akkor az nem azt jelenti, hogy arra kell, hanem hogy esetleg egy részét szerintük az akvizícióhoz használhatják.

#517496 Lxrose Előzmény: #517491

Van néhány lengyel Lengyelországban, de mégsem tud mindenki mindenről és mindenkiről mindent.

#517495 Sly-- Előzmény: #517473

Osztom ma minden véleményed, jól látod a helyzetet. Tömtek amúgy eleget 12K-tól idáig, kell egy kis korrekció, nem kell feltétlen minden emelkedésbe egyből tömést látni. Főleg már az első fordulósnak tűnő napon.

Jól csak 2500 Ft fölött nézne ki a chart.

#517493 exmnbs1 Előzmény: #517490

(hiszen még az EETEK akvizíció zárásához kapcsolódóan felmerülhetnek kiadási tételek),

#517492 stock33 Előzmény: #517473

mérleg híján mégis ki vette volna? a hiteltárgyalásokat se lehet élőben, weben követni. nagyon beszűkült a potenciális, fajsúlyosabb érdeklődők köre (kb. a már jelenleg is tulajdonos alapok ráncolgatják a homlokukat az esés láttán), aminek oka pont a mérleg hiánya (néha már szándékosságra is gondolok, nem teszik közzé, mert valami történik a háttérben)

egy nagyobb tételnyi részvény meg ott van a cégnél, azt is átadhatják + ki lepődne meg, ha tőkeemelés útján juttatnának valakit poziba?

a "pletyka vs. hír" játék meg az RFV esetében az utóbbi időben nem nagyon működik, a pletykát is hírként ismeri meg az ember. a mai eseten is jól látszik, tegnap alsó limiten álltak sorba, ma meg a felsőn. kiszámíthatatlan. valaki meg azt várja, hogy már napokkal a hír előtt látni fogja a grafikonon, hogy történik valami. hát nem úgy tűnik, hogy ez most szerencsés hozzáállás.

#517491 Arsene Lupin Előzmény: #517476

"Honnan ismerhetnék az OTP ajánlatát ráadásul pontosan?"

Van néhány lengyel a cégnél, és amúgy is egy átjáróház a cég.

#517490 Lxrose Előzmény: #517477

Mivel ide is beírtad, itt is megkérdezem, hol írja a portfólió, hogy szerintük a RESZ-re kell?

Közben válaszoltál ott, de törölni már nem tudom.

#517487 Camilla2 Előzmény: #517466

Még ,ha le is tudják hivni az ajánlott kölcsönt, 2o-8o százalék saját erő-tartozás tarthatatlan hoszútávon ,legalábbis erőteljes fejlődés nélkül csak bukó lehet belőle.A fejlődésre pedig most nincs fedezet,sőt örülnek majd ha a hatikat és kv-kat ki tudják fizetni,iszonyú spirálban vannak benne.Én szurkolok mindenkinek,de nagyon tömés ize van,méghozzá rafináltan.

#517486 exmnbs1 Előzmény: #517484

mondjuk kezdhetné azzal hogy bemutatja az auditált mérleget és kiírná a kgy-t az elfogadására

#517484 Arsene Lupin Előzmény: #517470

Soós az napokon belüli OTP szerződéssel is folyamatosan átb*szta a spekiket, miközben ők tudták a legjobban, hogy az maga lenne a t*könszúrás.

#517483 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #517469

Most teljesen megsértődtem! Ilyen a stílusom, és már nem is fog változni. Az asszony is mondja mindig, hogy változtassak rajta(Gondolkozok is a váláson). No de akkor sírjunk inkább tovább, egymás vállára borulva!? Egy igazi úriember vidáman bukja el a pénzét (de ezt csak úgy halottam, mert sem úrimber nem vagyok ugye, sem a pénzemet nem buktam MÉG el teljesen..)

#517480 rbbj11 Előzmény: #517478

remélem, ha már igy belendültek a kommunikációba, akkor nem elégszenek meg 3 limites nappal, hanem feldumálják az égbe

#517478 rbbj11 Előzmény: #517470

pl. azért, hogy piacot teremtsen eladó részvényeknek, még a 200 ft-os ár elérése előtt...nekem inkább csak az a kérdés, hogy meddig tudják ködösítéssel felrakni az árat, ill. hány darab vevőt sikerül lépre csalni. Jó lenne tudnom, h. megy-e ez 4000ig is, mert nagyon nem mindegy, hol meneküljek ki a papírból.

#517476 Lxrose Előzmény: #517457

Honnan ismerhetnék az OTP ajánlatát ráadásul pontosan?

A második részre meg annyit, hogy könyv kiszedése nélkül is lehet részvényt venni olcsón, sőt csak úgy lehet nagyobb tételben. Egy ilyen banknak gondolom, nem az itt limiten megszerezhető részvénymennyiség jelenti a tételt. Minek keltene bárki is gyanút, ha kihasználva a totális pesszimizmust olcsón gyűjtögethet?

Mellesleg ha nem old meg ez a hitel sem minden problémát, akkor még kockázatos is lehet a tranzakció, mert eladni már nem biztos, hogy olyan egyszerű lenne a megvett pakkot, ha elég nagy nekik.