Haha, nem tudod ki ex??
Nézd a cikk alján :) Hegedűs Ilddikó....A vissza nem vett MNB-s. De boldogtalan lehet hogy ennyi nyomor jutott neki, hogy ezt a papírt cseszegesse.
Haha, nem tudod ki ex??
Nézd a cikk alján :) Hegedűs Ilddikó....A vissza nem vett MNB-s. De boldogtalan lehet hogy ennyi nyomor jutott neki, hogy ezt a papírt cseszegesse.
Ne essünk szét gyerekek! Az oxigén palackot készíteni, szükség lehet rá a hegymenethez:-)
Egyébként lehet innen le is csút, meg fel is csút. (fogalmam sincs merre fog menni a részvény,) Eddig majdnem mindenki várt erre vagy valami hasonló hírre, most meg néhányan fanyalognak. (Nem tudom számukra mi lenne a jó hír!? , talán az. hogy az E-kaki megnyerte az ötös lottót, és elnyerte Moszkva távfűtésének biztosítását)
"Amennyiben valóban sikerül majd a hitelhez hozzájutni, az azt jelentheti, hogy a vállalat elfogadható feltételek mellett jutott forrásokhoz. Bár az így befolyó összeg nem teljes egészében mehet majd a likviditási helyzet rendezésére (hiszen még az EETEK akvizíció zárásához kapcsolódóan felmerülhetnek kiadási tételek), az mindenképpen egy nagy lépés lehet az októberi és jövő év eleji 2,2 milliárd forintnyi kötvénytartozások kielégítéséhez."
http://www.portfolio.hu/vallalatok/zold_energia/lengyel_banktol_kaphat_hitelt_az_e-star.168245.html
érdekes, reszre kell?
Na Õ viszont erre képtelen. Egyébként semmit sem számít, hogy ki a delikvens. A jövôt nem Õ fogja meghatározni.
Ebben nem értek egyet. Az irás nem olyan, mint a beszéd, hogy rögtönözni kell. Van idő keresni, javítani.
Nem is azért, hogy megsértődtem, nincsenek is ilyen vágyaim, csak azt akartam mondani, hogy a stílus alapján szerintem csak gyanakodni lehet, tudni nem, hogy ki-kicsoda. Ebben az esetben nekem inkább Vadspeki jutott eszembe, de izlések és pofonok...
Köszönöm az infót és az okítást hozzá! Ez volt személyeskedés? Mi volt itt az elmúlt hónapokban??? Halig kollégával ki személyeskedik a pf-en? Az tényleg unikális, hogy vki mindkét rfv fórumon igy domborít mint ön! Egyébként ha vkit bántottam, elnézést érte! De kicsit zavar, a kettős mérce!
sokan megpróbálták már
egy nick alatt ott van az energia amit nem lehet csakúgy leutánozni
Örülj, hogy nem menne. Nem vagy Te skizo.....
A parodista meg erre "gyúr".
Konkrétan nekem nem, vagy senkinek? Mindenesetre nem lehetetlen. A paródisták megmondják, pedig ott beszéd és testbeszéd van, nem írás.
személyeskedés már egész jól megy neked E-Starból még fejlődhetsz
eladtak belőle és a vételárnál jóval kevesebbet kaptak érte
a bukót megtekintheted a negyedévesben
A mai hírt szerintem egy módon lehet értékelni, pozitívan. Más kérdés, hogy ez még csak ajánlat, nem szerződés és ebből már volt egy az OTP-től. A hír ettől még pozitív. Pozitív hír a költségek csökkentése is és a veszteségek romániai leányoktól való megszabadulás is.
Kedves Ex.
Kihasználva azt, hogy itt nyíltabban írok, elég csúnya dolog, hogy ezeket a Pf-en hangoztatod. Sőt, hogy a valós személyemre célozgatsz. Tedd be nyugodtan a facebook profilomat, ha Neked ez okoz örömöt, nagy ívben lesz.rom!
Fura egy ember vagy te..
Megengedve,hogy van "felrinyáló", lehet van lerinyáló (pánikkeltő) is itt? Azt, hogy az itteni nickek kit takarnak én pl. nem tudom... És ha már itt tartunk, ön közzétette a felrinyáló, vélt vagy valós polgári nevét! De az önét pl. még nem hallottam senkitől vagy ex1, illúzió, jhonny stb. nevét sem. Igy korrekt, hogy az ön számára egyértelmű a dolog! Nekem, biztos a megfelelő tudás hiányában, még nem az! Habár azért emlékszem olyanra is, hogy ön komoly stratégiai kérdésben mellévert... a topicjában januárban vagy 100x leírta, hogy a financial gang levadássza a mi viktorunkat, heteken belül! Szóval, ön is tévedhet néha! Talán itt is! Viszont azt tényleg nem tudom, hogy a lengyeltestvérek mivel kúrták át a céget? Megtisztelne azzal, hogy pár mondatban leírja?
Talán vegyülnek a stílusok, de ez lehet szándékos is. Meddig tart bárkinek felvenni valaki stílusát? 5 perc múlva regisztrálok egy másik nicket, aztán elkezdek Arsene, vagy ex stílusában írni, de közben tagadom, hogy bármelyikük lennék. Ha jól csinálom, lesznek páran, akik benyalják. Bár szerintem az Arsene stilusát másolni nem lenne akkora kihívás, csak a kurvákat, nemibetegeket kellene összehozni az amatőr szerencsevadászokkal, mindezt magázódó stílusban. :-)
szép ez a vígalmi negyed.... :)