Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#517385 rbbj11 Előzmény: #517361

na ja, ebben a részvényben én is megettem néhány ilyen megerősítést....nézd vissza, hányszor volt hasonló fordulós gyertya, majd rá megerősítés, utána a harmadik napon jellemzően már csak fél n apig ment, aztán ment új mélypontra. Ez legalább a harmadik ilyen játék.

Én inkább csak a szigetfordulóban bízom.

De ez a forgalom csak kisbüfikre utal, és ez aggasztó. És valóban nem ismert semmilyen részlet a hír kapcsán.

#517376 exmnbs1 Előzmény: #517375

és holnap lesz Soós jelenése

másrészt nem kizárt a tavaly augusztusi zuhé globalice

az ilyen papírokban eztmegérzik a bennfentesek

#517375 Arsene Lupin Előzmény: #517369

Nem ismertek a részletek. A lengyelek egyszer már csúnyán átb*szták a céget. Számomra egyértelmű, hogy vissza akarják szerezni a Eetek-et. Sz*rban levő cégnek ritkán szoktak fair ajánlatot adni.

Amúgy nulla annak az esélye, hogy a lengyel ajánlat pont a tegnapi felfüggesztéses zárás után jött be. Szerintem már korábban is megvolt, csak felrinyálási célból be kellett ma vetni. És ugye véletlenül most jelent meg a felrinyáló is.

#517370 Lxrose Előzmény: #517366

Szófordulatok Vadspekitől vannak, legalábbis nekem inkább ő jutott eszembe, ahogy az írásait olvastam. Az ő megjelenése se lenne meglepő, állt ő már itt is, ott is.

#517369 Tökömtudja Előzmény: #517357

Tehát ez a lengyel hitel is csak az ön verzióját igazolja?Ebből sem lehet jól kijönni?Tisztelettel megjegyezném, hogy ön többször leszögezte, nem lesz semmilyen hitel!Amiben önnek végül lehet,hogy igaza lesz...DE ki tudja?!A felvetésem 2. részéhez nem szólt semmit! Ha illúzió forgatókönyve van folyamatban az említett személyekkel a középpontban,akkor jó vagy rossz a LENGYEL bank megjelenése?

#517364 Lxrose Előzmény: #517341

Vagy Vadspeki. :-) Ő akarta ennyire titokban tartani, hogy johhny is ő. Bár tényleg nagy a világ, akárki lehet.

#517361 Sly-- Előzmény: #517352

Jogos meglátás, ezt ma megint csak kicsik veszik.

Ettől függetlenül mai gyertya talán nem lesz rossz, holnap pedig kiderül, hogy tömött libákkal lesz-e teli mint már annyiszor vagy jön-e a megerősítés a mai gyertyára.

#517357 Arsene Lupin Előzmény: #517287

A lengyel ajánlat részletei nem ismertek. Esetleges titkos záradék sem. Kiváló lehetőség a gyémánt kijátszására a cégből.

A lengyelek drágán adták és olcsón szeretnék visszaszerezni a gyémántot.

#517354 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #517341

Jó hogy, majdnem 10 millióan vagyunk ebben az országban(igaz fogyunk rendesen), lassan mindenki én leszek! Az említett hölgyeket , úrakat szintén nem ismerem. Teljesen friss husi vagyok (mármint a fórumon)!

Re: Welcome back, former

#517349 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #517325

Örölük, hogy felpezsdült az élet, de továbbra sincs halvány fogalmam sem ki az a former. Egyébként értelmes gyerek volt?(mert akkor ugye én nem lehetek Ő)

#517344 rbbj11 Előzmény: #517326

ez így van, ez a tipikus pánik és hiszti, ezért sem adom el.

De a gond, hogy ez már egyszer megvolt, utána jött a döglött kígyó, és mégis új pánik van, ami nagyon rossz előjel