Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#517298 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #517292

Ez a kedves antipatikus fiatalember csak annak tud örülni, ha másnak rossz. (minnél rosszabb másnak annál jobb neki, van egy tippem ki a pédaképe, na de semmi politika)

#517296 hAliG Előzmény: #517293

Jah, hogy a kereskedés felfüggesztésére gondolt! :))

Nem tud beszállni jóárasítva biztos, nincs lé, nem jött még meg a nyugdíj :))

#517294 hAliG Előzmény: #517290

Elnézést a többiektől, hogy ilyeneket irkálok, Matgab moderáld majd ki, de tényleg undorító, hogy mennyire ellenünk drukkol ez a "hölgy" (ha annak nevezhető egyáltalán)..

Nemhogy örülne, hogyha még csőd is lesz, legalább ki tudunk szállni picit magasabban.

A kisbüfiket akarja megmenteni a csúnya tolvaj cégektől azt szokta mondani! Vagy mégsem?

#517293 Zotya32 Előzmény: #517279

azért, mert ez nem a cig, ahol egy új termék bevezetése miatt kellett felfüggeszteni a kereskedést, itt "csak" egy "életmentő hitelről" jött hír, ez sokkal "kisebb" jelentőségű :)))

#517292 stock33 Előzmény: #517285

amíg meg nem szárad a tinta a szerződésen, addig bármi történhet, lásd otp ajánlat.

de láthatólag csak meg akarják menteni a céget a vezetői. ennek csak tudsz örülni, nem?

#517291 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #517286

Barátom, nekem mai reggelig egy darab E izém sem volt , most van egy kevés,és remélem akik magasabb szintekről vannak benne egyszer majd jól járnak

#517290 hAliG Előzmény: #517285

Kik írják? A barátaid a Pf-en? Akik ugyanúgy mások kárán röhögnek??

Unalmas vagy Ex..

#517289 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #517282

Barátom!, most nem tudom pontosan hogyan is áll a MOL(tudom negy egy kategória), de mennyi is az adóssága?(mindjárt megtekintem)

#517288 hAliG Előzmény: #517280

Persze, jobban örült volna, mert akkor csődbe ment volna néhány kisbüfi innen. Neki ez az egy öröme van az életben, a pusztulást kívánni mindenkinek! Elég beteg.

Üdv mindenkinek! Tisztel…

#517287 Tökömtudja

Üdv mindenkinek! Tisztelettel megkérdezném AL és ex1 urakat, hölgyeket, hogy ők a lengyel bank? Volt ilyen az otp-vel?Igen, nem jött össze... de azóta sem tudjuk miért?TALÁN mert illúzió féle terveik vannak? vagy a mai magyar valóságot befolyásolni képes illetők (sl és nyzs) szóltak css-nak? Tudja itt valaki ezt?És szerintem itt ez a lényeg a lengyel bankot ezek a körök már nem érhetik el...

#517285 exmnbs1 Előzmény: #517280

ezekben kitáraztak a nagy gem beszállásra

ami aztán sosem történt meg

kapHAT azt írják

Egyébként én senkit nem …

#517283 Nyeretlen_Keteves

Egyébként én senkit nem biztatok vételre, senkit! Vannak ennél a cégnél problémák, de melyik az a cég ahol mindig minden öröm és boldogság?

#517280 stock33 Előzmény: #517276

genyának sose volt bevétele (talán utoljára a raktáron ragadt őskövület számítógépeket adhatták el), econet meg negatív ebidta-s cégszörny (frankenstein)

nem tudom minek kell hozzájuk hasonlítani az RFV-t

ez a banki ajánlat se old meg mindent (még azt se tudni, hogy miről szól), de azért csak látsz te is benne valami pozitívumot, nem? vagy jobban örültél volna egy "csődbe mentünk" bejelentésnek?