Ez igaz,de 7 ezertől -tól mondva lett minden ezres fordulónál,hogy dobják el.
Ez igaz,de 7 ezertől -tól mondva lett minden ezres fordulónál,hogy dobják el.
Basszus, de brutál ez az ár.
Szépen be lettek itt sokan szívatva pár ember által.
Ezt még most, ezen a kilátástalannak tűnő ponton sem lehet teljes bizonyossággal kijelenteni, de a kép mindenesetre nagyon jól szimbolizálja az akkori állapotokat, persze már a mai tudásunk fényében.
"Életünket előrefelé éljük, de visszafelé értjük." (S. Kierkegaard aforizmája)
'Lantos Csaba és Konrad Wetzker távozik az E-Star Igazgatóságából, és a korábban meghirdetett restrukturálás és költségcsökkentési program részeként az öt tagú Igazgatóság javadalmazása az Igazgatóság egyhangú döntése alapján május 1-i hatállyal a felére csökken'
Portfolio.hu
Mit a véleményetek arról, hogy költség csökkentés címszóval minden régi vezető elhagyja a süllyedő hajót?
Legutóbb ilyen a zavaros volt a kommunikáció a hitelekkel kapcsolatban is. Egyszer azt írják a negyedéves jelentésben, hogy nincs OTP hitel és nem is lesz. Utána azonnal kirugják az IR és kommunikációs vezetőt (közlik a sajtóban) és pár héttel később bejelentik, hogy mégis tárgyalnak az OTP-vel. Azóta megint hosszú hónapok teltek el. Nem azért kellett mennie a szerencsételn IR vezetőnek, mert leírta az igazat és ez nem tetszett?
Részvényekkel nem játszadozom, nem értek hozzá, ezért ültem bele az ilyen-olyan kötvénybe, azokkal eddig semmi gondom nem volt, kényelmesen üldögéltem és fizették a kamatokat.
:-)
Ez az E-Star kötvény az első, amelyiknél be vagyok kaksizva.
Én nem is tőzsdézem, csak adok-veszek részvényeket..))))
http://kepfeltoltes.hu/120604/megkongatta_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A varsói tőzsdén amúgy bent van még a cég? Kerestem őket a wig honlapján, de nagyjából egy éve nem született rájuk kötés. Kivezették volna őket?
őőőő 99.99% esés után sztem vehető
elvégre a remek humet/zűrtex se esett tovább onnan kecsegtetve
Hát kb., nálam is maradt ma 50 darab, úgyhogy holnap limitnél higíthatok rajta.:D
Sajna nem veszi ezt a forintozókon kívül egyelőre senki. Napi aljon zárt, holnap remélem mégegy rés kinéz, ha nagyon verik, akkor talán 3 rés is lesz kb. 1100-as aljig, aztán majd töltjük őket sorba.:-))
Chartot nem rajzoltam hozzá, mindenki képzelje el magának.:-))))
csődeljárást a cég kezdeményezhet amíg nincs ellene felszámolás
melynek keretében megpróbál a hitelezőivel megegyezni
Azt kívánom, hogy Te legalább nyerj vele sokat, ha beszálltál! Talán 1100 környékén megáll a zakó.. :S
Azért van egy tudásbeli minimumszint, ami alatt kerülni kellene a tőzsdét.
Felszámolás esetén a részvényesek követelésének kielégítése legutoljára történik meg, valamennyi hitelezőt követően. Ritkán marad zsozsó addigra.
Cég Aj. Vétel
1 1 12 db 1 426 HUF
1 2 146 db 1 424 HUF
1 1 350 db 1 420 HUF
1 1 50 db 1 415 HUF
1 1 32 db 1 400 HUF
Eladás Cég Aj.
1 424 HUF 1 060 db 2 2
1 435 HUF 50 db 1 1
1 439 HUF 70 db 2 2
1 440 HUF 35 db 2 2
1 448 HUF 200 db 1 1
Napi min: 1 424 HUF Napi max: 1 625 HUF
Nyitó: 1 625 HUF Előző záró: 1 675 HUF
Utolsó kötés: 1 426 HUF, 8 db (2012.06.04. 16:57:37)
Összforgalom: 350 kötés, 27 176 db, 40 343 919 HUF
Indikatív ár: 1 424 HUF