belfegor?
Te hogy látod a jelen állapotot Herceg? Hol kezd és merre megy holnap,
pedig a múmia visszatér majd :)
na az kecsegtető volna
akkor maradnának az önkorik? ))
A gyémántokat kiszervezik, a sz*rt meghagyják a részvényeseknek.
Többször leírtam a lehetséges forgatókönyveket. Az ütem szemmel láthatóan gyorsul.
A sz...rt vagy a gyémántot? Mert ha az előbbit, akkor az jó lehet, utána tisztán hajrá fel! Nem így gondoltad?
Mi a forgatökönyv ön szerint? Mi és milyen ütemben következik?
Szerintem a hullarablók már helyezkednek.
attól függ mikor történt az ügylet
12K körül jó nagy tömés volt
Ez nem mostani, ugye? Vagy mire gondoltál ezzel kapcsolatban most?
http://m.tozsdeforum.hu/429052
egy érdekes ügylet volt
Ráadásul egy lengyel alap,ha jól tudom 10k-n bevásárolt,nem is keveset és adogatta még 3k-n is,ezzel vajon mi lehetett a cél?
Romániában is biztos van E-Staros eszköz
kié lesz vajon?
A lengyel bankokra ne számítson. A lengyelek töredékáron akarják visszavenni az aranyáron eladott portékát. Marha nagy persze a barátság, de nem hülyék. Egyébként a magyar búzát szállító vagonok kerekét is puszta barátságból hegesztették oda a sínekhez.
vsz eljutottunk arra a szintre,hogy likvidálnak egy rakás bef.hitelest...
Elég kis pakkokkal teszik, szerintem pattanást várnak. Végülis tényleg nem eshet örökké, és nulláig sem fog elmenni.
Napok óta ezen gondolkodom. A book value ötszörösén mozog most a papír, ha jól tudom. Én ezen a szinten már nem adom, aztán lehet hogy ezt is megbánom. Bár mivel nettó veszteséges a cég, a price/earning per share negatív.
OFF
Igazából ( most már) a pakkom is kicsi, nem kockáztatok sokat, sajnos stop loss nélkül végignéztem ahogy nő a bukó, pedig nem vagyok nagyon kezdő. Nagyon -nagyon megszivattam magam.
ON
Szerintem bizalmi válság van elsősorban, és bizalom nélkül senki nem vesz bele. Szánalmas forgalommal esik hónapok óta, eladó mindig van a tőzsdén, venni viszont senki nem akarja, amíg nem tisztul a kép.
Jó sokáig is eltarthat, amíg összeszedi magát a cég, de egy hitelmegállapodás egy magyar, vagy lengyel bankkal szerintem csodákat tenne. Utóbbira több esélyt látok, a lengyeleknél nincs olyan hitelínség mint nálunk. Reménykedem, hogy Marosvásárhelyet Zilahhoz hasonlóan nem kell felfüggeszteni, nem tudom, van-e reális esély, a bírósági eljárás Romániában khm khm évekig eltarthat.