1424
1424
A kardiologia megtelt E-fos tulajokkal.
Sajnos én is már csak a kapuban vergődöm.
aztán jöhet a római birodalom ))
re kecsegtető Brutus
igaza volt arsennek,mikor azt írta hogy a 4k-n bevásároló aegon és otp kereskedőket nem nevezték ki a hónap dolgozójának... :(
Ha így halad, holnap aranybulla. Baszki, nekem nincsen, de rossz nézni így is. Részvétem minden tulajnak :-(
Nekem nem volt céláram, de 18xx-en belenyúltam.
Most várhatom a megfelelő higítási szintet 1000 körül.
Nekem 16oo volt a célár,de olyan gyorsan átugrotta,nem volt időm venni ,háát most céláram,csak figyelés van,csak dupla alj után... talán
Stock 33, megtisztelnél azzal, hogy leírod, szerinted van még itt esély a megmaradásra? Régről emlékszem rád és érdekelne a véleményed! A többi régi arc (retek, pityókás, former, művezető) már sehol... lehet ez is egy vélemény a részükről!
szerencsére az otp-nek 2009-ben volt mérlege, amikor tizedelődött az árfolyama, és az eurós kötvényei közel évi 30%-os kamat mellett forogtak.
mennyi esélyt adtál akkor az otp csődjére?
:)
Igen, hát az elmaradt mérleg tényleg elég gáz.
Írtam korábban, hogy nekem tényleg meglepetés volt az OTP-hitel elmaradása, mert azzal, hogy az OTP Bank kihátrált, az OTP Alapkezelő az árfolyamveszteségen simán elbukta a hitel összegét, vagy talán még annál is többet.
a tőkeemeléshez mérleg kellene, mert addig hitelért se érdemes kutyagolni. ez olyan, mint amikor orbán ül az asztalnál, és várja az IMF tárgyalópartnereket, majd szólnak neki, hogy előbb az EU-val kellene megegyeznie, mert EU engedély kell az IMF tárgyalások elkezdéséhez :)