inkább azt sorold hogy miben nem
Kedves Ex! Sajnos nagyon sok mindenben igazad volt. De most már engem is nagyon érdekelne, hogy mi köt téged az e-starhoz meg ehhez a topikhoz? Mi késztet arra, hogy ennyi időt és figyelmet szánj erre? Hisz az idő drága, szívesebben fordítja azt az ember a családjára, barátaira, munkájára... Nem támodólag kérdezem, pusztán kiváncsiságból. Nekem van papírom, ezért nézem... A beírásaid alapján borzasztó sok időt töltesz az e-staros tájékozódásra, kommunikációra.
http://www.kephost.com/images4/2012/6/4/o0h8edffv9d72orxgbxt.png
Innen pattannia illene, ha nem, akkor irány a régi alj 1140 környéke.
Vannak azért pozitívumok is az utóbbi napok kommunikációjában. Nem? Hogy látjátok? Fordulat kéne jöjjön...
mondjuk én ezt pepe rajzokkal színesítettem ))
re kecsegtető
Elképzelhető, hogy leverik új történelmi aljra is... DE innen egy technikai felpattanás már kijárna.
Egon által módosított elemzés (múlt héten még felfelé kitörés volt várható, most már háromszög tört le...) célára ma megvolt.
Elemzés (kecsegtetve) reloaded tőzsdepszichó(pata) szintekkel:
Mi lesz itt emberek? Pár napot kinn voltam Erdélyben... nem néztem netet! Még 2100 felett voltunk... hihetetlen! Tényleg becsődölhet szerintetek? Már mindent elképzelhetőnek látok én is! Vagy itt kéne venni? Egyáltalán Bele mer venni valaki itt?
Ez itt egy jó beszálló lehet most... Stopot rá persze :-)
Én is ezt mondtam volna, ha korábban itt vagyok. Vicces, hogy ha a cég túléli a következő évet és normális ügymenet lesz, akkor növekedés nélkül is 2-3-szoros ár adódna. Magyarán én a növekedés hiánya miatt nem aggódok, bár a megtakarításokból a profit még növekedhet is, ahogy ezt látni is már.
Magyar önkörmányzatokat nem lenne ideje már perelni?