az a tömeg kecsegtetően becsődöl lassan
Maga meg cserélje le az avatarát alkalom adtán. :-)
Nem beszéltünk erről, mert ez nem publikus, de nincs az 10 milla sztem.. Pepe még feltörekvő trader, most szedi össze a milliókat. :-)
Te 10 millára méretezel, én kettőre. De csak a százalék számít.
igaz.
De azt írtad, nem tízmilliók. Ebből azt vettem le, hogy csak milliók. Az nagyságrendileg u.az, mint amit mi ricsivel összemérünk. Mi is kb. 10 milliós tőkeméretre méretezzük a megadott pozikat. Pepe azt jelezte, részt venne ebben a "mérkőzésben", ami az összehasonlító eredményeket illeti.
Egyébként ha 1 millió alatti összegről lenne szó, akkor nem sok realitása lenne annak a mangementnek, amit pepe itt a táblázatban közöl (pl. 4% profitot pár százezer ft-ra esően elviné a ker. ktg. és a szla vezetési díj nagyrészt és nem hígíthatna belőle e-start)
Megerősítem. Az ember gyógytorna jellegű DT esetén sokkal többet mer kockáztatni, mint hosszú évek munkáján alapuló befektetésnél.
Rák tudja, azért máshogy játszik az ember 100 ezerrel, mint 10 millával.. úgy esetleg, ha az összvagyonuk egyenlő százalékával játszanak a felek..
Ő fizikailag nem sok pénzzel játszik, nem kell tízmilliókra gondolni. :-)
hát az úgy nem érvényes hogy folyamatos tőkeemelést hajt végre!! :D
Adot ker. tőkémérettel versenyzünk, nem állandóan emelt tőkével :) Úgy persze, hogy ki lehet ülni akármit, ha állandóan tőkét emel az ember. :) Persze, úgy lehet 100%-nál többet is bukni, mmint az eredeti 100%-énál többet, tuti recept :)
De kösz.
Nah, szóval Pepe az új részvényeket új zsozsóból vett, amit beletolt még az alaptőkén felül, csak nem írta még be. A korábbi E-start meg az előzőek nyereségéből. Vagy mi.. :-)
ez sajnálatos :( pedig vágynék egy megtanácsolásra, nem csak kecsegtetésre :)
Erre a kisautós alsógatyóra nézve nem lehet érzelmek nélkül tanácsot adni, az pedig nem kifizetődő a tőzsdén.:-)))
Pepe vajon ma is higít egy lombardosat?
az sem világos, h. a táblázatnak megfelelő 0,92% cash hogy lehet bármilyen rv-re elég, mikor az alig több, mint ami a szla-vezetési díjat fedezi az év hátralévő részére. Vagy megint minden lombard? annál izgibb, mert akkor innen már kényszereladás lehet hamar belőle