csoki először igazoltan távol... de csütörtöktől Alsóörsön megtalálható... csak a pia után kell menni :)
csoki először igazoltan távol... de csütörtöktől Alsóörsön megtalálható... csak a pia után kell menni :)
köszi
Csoki volt?
Jónás Józsival mindig elkerüljük egymást,évek óta itt levelezünk,de személyesen még nem találkoztunk soha:)
eddig voltam 3 szor,privátban egyszer Bazsy-val autozni is.....
Remélem, a múltkori öltözködési bírálat után a nagyfönök most már szmokingban volt.
Vincent volt?Bakiba?Former?Józsi?
hogy Te milyen hisztis lettél:)
ráhuztál volna 1-et a kiscsaj seggére és kész is...
a múltkor én már az egyiket kiakasztani kezdtem a drágát:)
az imént láttam Waszit bringázni,de napszemüvegben fáziskéséssel ismertem fel:)
A mottó mostantól "minden hónapban egy új gyerek"! :D
Taresz mindig ilyen, látod tegnap is 3 gyerekkel azt állította határozottan, hogy minél több gyereke van az embereknek, általában annál butábbak -vagy hogy is mondta...
Persze láttam én a szemén, hogy azt várja, hogy megcáfoljuk, de csakazért sem! :-D
Jááááj Taresz, ne már! :D
Pont ellenkezőleg, ki se vertük a balhét, egyszerűen csak értetlenül álltunk a helyzet előtt.
Nem vagyok fennakadva, ez abból is látszik mennyi borravalót adtam. :)
A társaság továbbra is kiváló!
Hülyeség ilyeneken fennakadni, nekem a lényeg a társaság volt, az meg jó volt. Én jól éreztem magam.
Majd legközelebb máshova megyünk, ennyi.
Elkuffantások tömkelege, hozzá nem értés, ****ség.
1. Qponos átbaSzás, ezt tuti ott találták ki.
2. A Kuponon nem volt kötelező asztalt foglalni, és emiatt jelezni a kuponos vásárlást se volt kötelező. Formállogika bazz!
3. Fel-alá rohangáltak a csajok, italrendelésre is alig lehetett őket megállítani.
4. A pizzán alig volt feltét, de legalább finom.
5. A főétel pofátlanul kicsi adag.
6. A pincér ne arcoskodjon, ne magyarázkodjon, mert a vendégnek MINDIG igaza van, még akkor is ha egy tapló utolsó senkiházi. Ezzel kezdődik minden tananyag.ű
7. Alap matematika. Az egészből levont 10% hajszálra megegyezik a részekből levont 10%-ok összegével. Nem értem miért kellett ezzel is ****ösködni.
Nem ők voltak a szépségek. A másik turnusban van egy nagyon jó nő meg egy MILF :)
Én visszaadtam borravalóban a 10% kezdvezményt, rám egy szavuk se lehet.
Most mé, amiatt a kis kupon balhé miatt???
?)))