No offense, de erről már volt szó ;)
Egyébként, vedd ki belőle a legördítést, keresést, VAGY engedd meg, hogy új nevet is be lehessen vinni, VAGY egyszerűen egy input mezőt csinálj és már kész is van a fejlesztés :)
No offense, de erről már volt szó ;)
Egyébként, vedd ki belőle a legördítést, keresést, VAGY engedd meg, hogy új nevet is be lehessen vinni, VAGY egyszerűen egy input mezőt csinálj és már kész is van a fejlesztés :)
volt idő amikor kérdeztem a fejlesztési igényeket. Ez kimaradt... :) Meglátjuk
Az jó. Akkor még egy pici.
Az adott topikban csak a 10 legaktívabb user-re lehet keresni. Miért nem írhatom be magam, hogy kit keresek? Esetleg az első karakterek írása után a taglistában egyezőeket hozná fel.
igen sajnos jó észrevétel :( új oldalban nem lesz ilyen remélem :)
Ha egy adott hozzászólóra keresek, és annak több hozzászólása van, mint 1 oldalnyi, akkor a "régebbiekre" klikkelve berak az induló topikba ahol már minden hozzászólás jelen van.
Igen, igen, igaz, pedig már megfizettem többször is a tanulópénzt.
Csak mostanában elég sokat fórumoztam rendes fórumokon is, és ott megszoktam, hogy nem kell trükközni.
:-))
(Azt hiszem erre kapok egy nem túl "kácsintausat" az üzemeltetőktől... ;-) )
notepadban kell megírni a hosszabbakat, aztán a végén bemásolni, a site kevésbé alkalmas erre (kacsintás az üzemeltetők felé :) )
Én mindig kimásolom pár percenként, vagy elküldés előtt az irományt a vágólapra Ctrl+C-vel. :)
ez csak neked van :)
Tisztelt vezetőség!
Felrobbanok. A méregtől.
Újfent beleszaladtam a hibába, miszerint a fórumban cirka fél órán keresztül megszültem a hozzászólást, ám elküldéskor kedves barátom, a fórummotor -kommunista cenzorokat megszégyenítő határozottsággal- törölte az egészet, irományom eltűnt, mint szürke szamár a ködben.
Boldogságomra nem találok szavakat.
Rettentő halkan, illedelmesen és egyben legnagyobb tisztelettel feltett kérdésem: Nem lehetne azt a kib.szott munkamenet időt megnövelni???
Én mint hozzá nem értő -de persze mindenről véleménnyel bíró- ott gyanítom a hibát.
Ha nem, hát az is jó, csak kérem e kellemetlenség kiküszöbölését, mert
NEM AKAROK SZOPNI!
;-)
Szívesen :)
köszi:)
Megmondom én, mi lesz a baj: A kedvenc topicodban akarsz állandóan belépni, viszont a kedvenc topicod MINDIG arra a hozzászólásra fog mutatni, ami törölve lett. A temp megoldás az, hogy belépsz az adott topicba a "Témék a forumon", vagy a "Legújabbak a forumban" menün keresztül, mert az már mindenképpen a létező (utolsó) hozzászólásra visz rá.
Vagyis a programhiba az, hogy a "Legújabbak a kedvenc topic" keresés esetén ha nem létező hozzászólásra akar ugrani a program, akkor:
- nem hibaüzenetet kell adni, hanem:
- megnézni, hogy van-e későbbi hozzászólás és ha van, akkor a következőre ráállni,
- ha nincs, akkor pedig az utolsóra.
Nekem meg nem. :(
"An Error Was Encountered
A hozzászólás törölve lett"
Bele tudsz úgy nyúlni, hogy kiszeded a CIG-et a kedvenc topicok közül?
Bendegúz ugyanezt a hibát írta 1180-ban.
nekem meg megy :S
Továbbra se tudom olvasni, a hiba ugyanaz.
Érdekes, mert közben gyarapodnak benne a hozzászólások, mégis mindig a hozzászólás törölve lett üzenet fogad.
Ma érdekes hibába futottam bele, indítottam egy blogot, kiírt egy hibát, hogy nem tudja megcsinálni (sok a pofázás felirattal a leírásban), majd ezek után kétszer jelent meg a blog. Légyszives az "1" pontos változatot töröljed ki!