Na ez volt az igazi "napideal".
:))))
pepének több van, nem?
Támasztjuk a céget, mint állat! Mikor hígítunk? :-)
Az egész stoki találkozón ma mindőssze 2 db E-star részvénnyel rendelkeztünk..... ketten.....
segítek nektek, jövő héten ígérem veszek 10 db-ot, aztán várjatok 2-3 hetet és 1000 alatt aki bátor zsákolhat...
ne heveskedj nemes ember
gyere vedd ezt kecsegtetve
nem fenyegetve!
jó lenne tudni hogy hol is tartunk
ez még a középjáték mondjuk cseljáték vagy végjáték esetleg megszőtt matthálóval
Lantos nem akarja a továbbiakban a nevét adni a csőd közelébe került céghez.
Lantos most jött rá hová került?
az eddigi járandóságot kifizették vajon neki?
mit dekkolna a süllyedő hajón
a lengyel irányítói részlegnek megszüntetésének lehet még egy magyarázata hogy csökken a lengyel operáció mérete
kérdés mennyire
honnan tudod miért csinálta?
kiváló Harvard Business Case lenne Strategy oktatáshoz
A "milliárdos" szépen átb*szta a spekiket.
Nem, olyan érzésem van, hogy Ön nyelte be a harvardi mákonyt.
"amatőr szerencsevadász"
Egy milliárdos szerencsevadász. Mondom én, hogy kisebbségi érzés van!
"mennyit érnek az ott oktatott dolgok"
Jajj, jajj, jajj.
Mi az uram, kisebbségi érzés van?
Lantos nem volt rászorulva arra a pénzre. Azért pedig megdolgozott, az Év üzletembere díj nem hullott csak úgy Csabika ölébe.
Kassai nem a Harvardon végzett, hanem Pécsett. MBA diplomát szerzett a Harvard Business School-on. Ez egy rohadt drága fizetős buli.
http://ots.mti.hu/hirek/74713/a_harvard_business_school_tajekoztatast_tart_mba_programjarol
http://karrier-tanacsok.monster.hu/karrierepites/oktatas-es-kepzes/mba-borze-apply/article.aspx
Hogy mennyit érnek az ott oktatott dolgok, azt Ákoska esete is jól mutatja.
Én nyilván nem fogok senkit feljelenteni, alapvetően a menedzsment dolga (lenne) a cég működését átvizsgálni és ha abban szabálytalanságokat talál, akkor azok miatt eljárni.
A központi költségek ilyen brutális csökkentése úgy, hogy az a működésen egyáltalán nem ront, legalábbis elgondolkodtató. Ettől függetlenül lehet magyarázat a korábbi elképesztő költségekre, de én ezeket nyilván nem ismerem, ennek ellenére kétségtelenül bosszant, hogy - kötvényesként - hónapok óta stresszben vagyok, hogy képes lesz-e 2015-ig kamatot és tőkét törleszteni a cég, vagy ellocsolják a pénzt költségszámlákon.