Vegyek? Hosszútávra jó lehet? Mondjuk még nincs pénz majd 1 hét múlva kb. Vagx shopline, netán otp a görög mizéria után vhol 2k környék?
Vegyek? Hosszútávra jó lehet? Mondjuk még nincs pénz majd 1 hét múlva kb. Vagx shopline, netán otp a görög mizéria után vhol 2k környék?
akkor mond meg annak aki ezt mondta állandóan ))
kecsegeértem
Szép pakkot kecsegtetnek záróban.
Likvidálják a lombardosokat rendesen.
Remélem úgy lesz, innen lenne szép ha visszamenne 10 k fölé 2-3 év alatt. Vagy akár gyorsan is.
Sajnálnám ha ez a cég befuccsolna. Olyan ígéretesen indultak Béten régóta nincs ilyen papírom csak olvaslak itt titeket, hogy gondok a beszámolóval, hitellel, vevőkkel stb mindennel.
Pedig az volt a benyomásom milyen korrekt cég ez, aztán tessék.
Mondjuk venni ilyenkor talán kisebb kockázat mint 10 k felett, kivéve ha tényleg dögrovásra kerül teljesen.
Nem kell "irigykedni"...:))
A 63 % realizált bukómat tekintve, innen kb. 3-szorozásnál leszek 0-ában...:)
Na végre! Bár most vennék bele én is... :-)
Én bekészültem még 1000db-ra 1500 alatt, de csak akkor, ha alá megy.. Akkor az átlagom már "nagyon" jó lenne..
Ha most 2000Ft fölé tépnék, bitang lenne! :-)
Elfogytak az eladók!!! Célár:17k :)))))))
Nem bírtam tovább.....belevettem....:)
Inkább legyen szép hosszú alsó kanóc... nem szeretnék 1500 alatt hígítani, csak ha muszáj.
megvárjuk a hetes gyertyát..
Az is lehet, hogy a 0%-ot inkább 5300-ra kellene húzni, akkor 1425 környéke a 161,8..
TA-n nézve több minden is 1500 környékére mutat..
Ránézhetnél majd Te is, egy kicsit komolyabban :)
http://www.kephost.com/images4/2012/6/1/xrm4glqmjqe6pfosznik.jpg
a fejedben, ott... fárasztó és huszadjára írom már neked is...
hagyd már abba ezt a dilettáns cseszegetést... totál értelmetlen és senki nem kíváncsi rá... Ott van pepe topikja