:)
:)
ha még 3 napig magas forgalommal esik, még lehet kamikáze vétellel próbálkozni :)
esésben ez jó jel? :)
Tolják már le limitre,unatkozom :)
Legalább már vannak érdeklődők... habár el lehet venni ezek kedvét is hamar :-)
alakul a forgalom
ebbne semmi fura sincs, mert más beszállítóknak se fizetnek... Jön a nyár, úgysincs szükség fűtésre, majd ősszel...
Nem a megfelelő lobbistákra költenek és feleslegesek is...
A tájékon, Földvári Ferenc költő születésére emlékezve.
hol tartunk az évszámokban?
1700 kecsegtető ük ük ük dédi? (
A 10,24%-os hozamúban legjobb eladó 110%-on kecsegtet, egy próba 100%-on meglehet eredményre vezethet, ha perverz esetleg felette.
100%-on én is eldobnám, többet ér a nyugalmam, mint az évi 10,24%-os hozam, de 81%-nál van.:S
Paráztam a részvényeiktől, ezért belenyúltam a kötvényeikbe, számítva a 10-15 éves szerződéseikre, hogy addig azért megmarad a cég és ha megmarad, akkor fizeti a kötvényeket rendesen, de az elmúlt pár hónap eseményeit látva, azért már nem vagyok ebben olyan biztos, úgyhogy kicsit remeg az ujjam.:S
Ők előbb kapnak,mint a részvényesek... De ha el lehet dobni,én 100%-on eladnám most.... És vennék jó ropogós részvényt!!! :)
A kötvényeikkel mi lehet a helyzet? Azokat is érdemes bármi áron még most eldobálni, vagy azok talán nagyobb biztonságban vannak, mint a rv-k?
Milyen fura is, hogy az önkormányzatok nem fizetnek... Csak nem "rájuk szóltak"?
Peddig fizetett lobbista van bőven
nem egy olyan falat, amire az államnak szüksége van. Túl sok van beleképzelve a papírba....
Sokszor írtam, hogy nagy kutyák piaca ez, kevés a lobbi erő...
Az vicces lenne,határon átnyúló cégcsoportokkal... Egyszer csak bevonul viktor Erdélybe,mint hódító...