Ahhoz valakinek meg kéne vásárolni 1.300.000db papírt...
Ahhoz valakinek meg kéne vásárolni 1.300.000db papírt...
Egy biztos: ÉN NEM ADOM.
Akkor se, ha csődbe viszik. Most már úgy is csak fruttit lehet venni rajta.
Egyenlőre lőttek az új Galaxymnak. 10 éveset meg így is tudok venni.
De mi van, ha valaki többségbe kerül és pl. 2000-ért ajánlatot tesz a maradékra, mi meg nem adjuk?
Én 10e alatt nem adom:-)
Ilyen áron nem a tétel nagy ,hanem a db szám.
Neki szvsz nem tétel még mindíg a 20-30-50 milla.
És miből veszi,sípálya-bérleteladásból?
Ez akár jó hír is lehetne,ha tényleg így van Maci,manapság az érvényesülés legjobb formája a pártközeliség
De még az is lehet esetleg, hogy scs veszi, és ezzel erősödik.
Ilyen olcsón visszavenni a lejobb bolt.
Úgy látszik a broki kávézni ment,megállt a zúzda,de legalábbis lassult...Nincs 10k forgalom és így is csúnya -6% :(
Nem csodálkoznék,ha előbb-utóbb király-közeli kézbe kerülne a cég... Most már apróért meg lehet venni,vagy apránként egy akkora pakkot összegyűjteni,hogy scs-t lenyomják,kíváncsi leszek a közgyülire
Politikát nem akarom nagyon belekeverni, de az egy biztos, hogy a Fidesz jól megszopatott mindenkit Mo-n. Lehet, hogy ez az irány lenne a jó, függetlenedni a kizsigerelő nagyhatalmaktól, de úgysem fog sikerülni sohasem... Olyan, mintha Lennox Lewisnak akarnék ellentmondani, de úgyis lever mindig, ha nem úgy táncolok :)
Ennek isszuk a levét mindenhol...
Annyiban jobb a helyzet, hogy amíg korábban egy limites eséssel ~1millát buktam egy nap alatt, most attól jóval kevesebbet :)
Ez rbbj szakterülete :))
Szerintem ez most már beesik a korábbi történelmi aljig, nincs több támasz..
Csak hogy valami pozitívum is legyen, ez kellően gyorsuló esés, hogy trendforduló előszele legyen?
Még a kicsiket is elijesztik ezzel a zúzással,én sem veszek,minek,ha majd 1500ért is kaphatok? Vagy még lejjebb :(