Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook a parketten

Re: nincs cím

#516436 Grizzly Géza Előzmény: #516411

Amennyiben kizárólag ****búk,e star és cig fórumokat kívánsz látogatni,sok jókedvű emberkével nem talákozol...:) Tudom ajánlani a Növények topikot vagy a Motorosok oldalt :))

Elnézést új vagyok. Ez e…

#516411 Moneywheel

Elnézést új vagyok. Ez egy tőzsdés szadó - mazó fórum ?

#516406 Grizzly Géza Előzmény: #516383

Örülj neki,hogy nem e-starod van mint nekem :) Egyébként sajnálom,lehet hogy én is lépre mentem volna, szerencsére:( nincs kp-m

#516405 Zotya32 Előzmény: #516383

májusban kivégeztem az estmédiát 67-ről esett be 45-re, majd 53-as vételem után most már 40-re... a forintot is átlöktem a 305-ös vonalon... re: certi kampó :)

júniusi terveim közt szerepel egy nagy hal: jövő héten nokia vétel... ezzel a samsungnak segítek, de ha nem adnak ingyen galaxy s III-at, akkor beleveszek a samsung részvénybe is... :))

Zucker mindent visz (Argo)

#516343 katika64

Egy csomó magyar cég is lenyúlta a lovét biztos együtt járják a csárdást.

Csak megérzés, hogy a 38…

#516332 Moneywheel

Csak megérzés, hogy a 38 - as pozikkal hosszú belecsücsülésre javasolt berendezkedni. Camping lámpa, gázpalack, szalonna és nyárs. Ugyanis ebből az IPO - ból egy darabig nem lesz Hilton Hotel. Vagyis lett pl. a Zuckerbergnek, akinek a nászútja rendesen ki lett stafírungozva a mapetek önfeláldozó hozzájárulásával. Amikor az Ara ujján látjátok a Coh i Noor méretű gyémántot akkor lehet örvendezni, mert egy kis szeletéhet ti ájpiósok is hozzájárultatok.

Re: Fel vagy le ? Pedig nem ez a kérdés .

#516298 aSzabe Előzmény: #516285

Semmi aggodalom, ez hasonló mint a tegnapi eddig.

A Tony Hawk féle "félcső alakzat", ha jól emlékszem a szakkönyvekre. :-)

Ha minden ok, túlugrik a kezdő szinten, ha nem, akkor elesik valahol lent...

#515896 katika64 Előzmény: #515845

Jazzy radió Júliusi adatokig bármi lehet . Millás reggeli Ács Gábor Gede Balázs M András 7-10-ig Mindenről beszélnek, hirdetik az igét.

#515880 Moneywheel Előzmény: #515845

Élménykereskedési szempontból az emelkedésben a bibit ott látom, hogy a beragadtak igyekeznek majd lekopni egy esetleges felkörben. Ez a kimenekülés erősödni, fog ahogy közeledik ( ha egyáltalán ) az árfolyam a 38 - felé. Ma már akik tapsikoltak, hogy kaptak a mapetes IPO - ból annak is örülnének, ha a pénzüknél lehetnének. Csak sejtem, hogy ez elég kemény ellenállást fog adni ... Ha nagyon érdekelne ez a görbe akkor szívesen shortolnám valahol 38 alatt és az exit - et 38 fölé tenném. Talán azonnal fordulni is lehetne.... No de ne rohanjuk előre mert azért elég messzinek tűnik az a 38, meg annyira nem is izgalmas ez a rövidke történetű árfolyamgörbe. Csoportos viselkedés szempontjából meg nem új, olyan mintha ismét levetítenének valamilyen régi tömegőrületet. A külső szemlélő legalább nem unatkozik.

#515845 Roberrtto Előzmény: #515409

Na lesz itt még hinta palinta szerintem, ma volt már minusz 5% is és most zárt éppen 5% felett.

Ember legyen a talpán aki megfogja találni a jó kiszállót:)

Mondjuk nekem szerintem mindenképpen minuszos lesz, mivel 40ről vagyok benne...:(