Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#515600 Sly-- Előzmény: #515549

Szívesen elolvasnám azt a hsz.-emet, ahol én bárkit is baleknak neveztem volna a kereskedési módszere miatt.

#515549 Trisz Előzmény: #515528

Ez a "ha megengeded" nekem erős volt. Olyat még ugyanis nem olvastam, hogy valaki meg akarta volna neked vagy a veled hasonló véleményt képviselőknek, hogy miként kereskedjenek. Te szoktad balekoknak nevezni azt/azokat akik más elképzelés szerint kereskednek.

#515528 Sly-- Előzmény: #515525

Persze látom, most nincs e-starom. Forintozni szoktam csak vele, ma még nem jött le limitig, így még nincs.:-)

Nyugi, figyelőn van ez is, nem fog kimaradni. Ha megengeded, addig nem ülök benne, hanem kereskedem. Az szerencsére kifizetődőbb.

#515525 Dmode Előzmény: #515347

sly,látod az e start?

erről beszéltem,ott még az esetlegesen kialakított alj mértékét sem tudjuk,hogy akár egy pici visszapattanásra bele lehesen venni.

viszont itt a phylaxiánál,már meg van,ami hamarosan hoz egy speki rallyt.

a folytatás viszont titeket fog igazolni,mert utánna ismét le.

Exmnbs-től e-star topikb…

#515524 Zotya32

Exmnbs-től e-star topikból:

http://www.ey.com/HU/hu/Newsroom/News-releases/Ki-lesz-Az-ev-uzletembere-2012-ben_20120509

"A fődíj mellett idén is három különdíj kerül elbírálásra – „Jövő ígérete”, „Merész újító” és a „Példakép” "

itt a 'merész újító' címre mindenképp jelölném Tóth Péter urat... amit művelt ahhoz mindenképp merészség, és újító szándék kellett...

végülis 'Példakép' is, mert akadt követője elég... re: hibridfos, keg, facebook :)

#515451 zsada Előzmény: #515439

forrás: http://hbi.hu/hu/hirek/phylaxia_1912_holding_nyrt_kisreszvenyesek_harcolnak_a_vallalat_ellen_51076.html

PHYLAXIA 1912. Holding Nyrt.: Kisrészvényesek harcolnak a vállalat ellen

2012.05.25

A rendőrség immár több mint fél éve vizsgálódik az ügyben, megsértette-e valaki a gazdasági társaságokra vonatkozó törvény szabályait az apportok értékelése során - az ügy egyelőre áll, értesüléseink szerint a hatóság még nem döntött, hogy érdemi vizsgálatot kezdjen-e. A kisrészvényesek szerint - mint az a legutóbbi éves jelentés során kiderült, amikor 2,3 milliárd forinttal értékelték le a cég leányvállalatait - a könyvvizsgáló és az igazgatóság is tisztában volt vele, hogy a társaságnál végrehajtott tőkeemelések során az apportokat túl magas áron fogadja be a cég.

#515359 Zotya32 Előzmény: #515333

De a phyl nemsokára indul, fel 200-ra. :-)

bedurrantják a kályhát, aztán izzad majd mindenki akit illet. :-)

#515343 Dmode Előzmény: #515333

jobb szeretek vitatkozni veled a portfolion,ott nem látom a képed,és nem képzelem be magamnak,hogy ez bizony te vagy:))))))))

#515324 macika Előzmény: #515317

phylnek kályhás chartja lesz majd, amikor jönn a "pár" darab

mondjuk 1-2% közkéz mellett nem számít

elvégre érték van itt, dettó nutexxl

#515317 Dmode Előzmény: #515297

szerinted a phyl és az e star chartja hasonlít egymásra?

nézd meg 1-3 éves távlatban.

#515297 Sly-- Előzmény: #515252

Egy szóval sem mondtam, hogy az e-start longolni kell. Valamit félreértettél.

Csak annyit mondtam, hogy semmivel nem különb a phy chartja, mint az e-staré.

Egyébként az, hogy short, nem az ilyen kis sz@r papírokra vonatkozik, aminek néhány millióval úgy lehet rajzolni a chartját, ahogy épp valaki akarja. Vagy ezt olvasod ki a napi.hu-s cikkből, hogy ezeket tartalmazza az MSCI index?

#515252 Dmode Előzmény: #515230

shortolsz mindent?

pedig a tegnapi e star,hozzászólásomat igencsak lehúztad,mármint,hogy bőven lefelé várom még.

erre most meg short :))))))))))))