kamu lesz az a h1 szvsz.....
otp miért adna pont most nekik? a napokban elmúltfél éve
lengyel 9m-ról pedig azt sem tudta a prezentációkor hogy kv vagy hitel
1.4mrd kell a kv-ekre
kamu lesz az a h1 szvsz.....
otp miért adna pont most nekik? a napokban elmúltfél éve
lengyel 9m-ról pedig azt sem tudta a prezentációkor hogy kv vagy hitel
1.4mrd kell a kv-ekre
Azért a H1-re beígért 15,5 m EUR új forrás mellett nem mennék el. Hiszen ez a kulcsa mindennek. Kérdés, hogy mire elég ez?
Kell pénz az évvégén lejáró kötvényekre, jó lenne beruházásra is, hogy pályára tegyék a román projekteket is.
Emlékszik valaki, hogy ezekre milyen összeg szükséges? Volt egy jó elemzés a portfolio-n, de nekem nincs már meg.
Én még továbbra is bízok bennük, ismerek a cégvezetésből néhány urat, pár napot eltöltöttem már Velük egyéb oknál fogva..
Nem olyanok, akik feladják, de így elb.szni, pedig némelyiknek pont az ilyen események előrejelzése a szakmája.. Szerintem a rózsaszín köd kicsit elvakította őket a szaladó szekér és égbe szökő árfolyamok láttán, aztán mire kitisztult a látás, már erősen lötyögött a szekér kereke, na meg ki is tört utána.
az befektetési szempontból nem a vég, ami phylaxiánál van? Pl. innen évekig lemorzsolódás 1000 Ft-ig?
Hol van ez a prezi? Hol tudom megnyitni?
Kérlek segíts, köszi!
Hirtelen felsorolt négy kockázati tényezőt. Az év üzletemberétől elvárható lenne, hogy kezelje a kockázatot. Ha nem kezelte, akkor szerencsevadász. Ha fel sem ismerte őket, akkor pedig simán amatőr szerencsevadász. Az utóbbi egy évben a hamiskártyás jelző is szóba jöhet.
ja és a fizetéseket 2012-re befagyasztották
no nem az IT javadalmazását
Azt nem gondolom, hogy önnek volt köze ehhez Lupen úr! Csak rendszeres olvasójaként a topiknak (egyébként az önének is), úgy érzem, hogy nem elég zsenant önnek ez a kárörvendő stílus! Nem önre vonatkozik elsősorban, de azért csak ideírom: kb. 3,5 éve vettem először rfv-t, azóta folyamatosan hallom a fanyalgást... nem jó a modell (energiahatékonyság), szélhámos a főnökség, minek terjeszkedik hitelből...? Nem mondom, hogy nem hibáztak a cégnél... De nem lehet, hogy ők sem mérték fel mit jelent matolcsy és a NER a hazai cégeknek? Mivel járhat ez számukra, számunkra? Nekem úgy tűnik, hogy még nagyobb cégek is benézték ezt a gazdaságpolitikát M.o.-on! Egyébként lehet, hogy a K..gép és kapcsolt részei (eos kft) a hunyó?
király egy prezentáció
dicső múlt
majd jelen számairól néma csönd
Refinancing and financing programs advance well
H1 re beígérve 15.5m EUR és....
Nem kell izgulni. a forgalom is megtízszereződött a reggeli 10 db óta.
Tökömtudja, de a szülõ emlegetése az sincs rendjén. Járt, mint vasutasnak a szabadjegy.
Némi feszültséget érzek a hozzászólásában.
Csak nem gondolja, hogy én ütöttem szét?