Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook a parketten

Re: miért?

#514988 Kissherceg Előzmény: #514957

phylaxia sztori volt ott is :))... mindent részvénnyel fizettek korábban, hypeban pedig szórnak... Ha már a magyar átlag emberek jegyezhetnek valamit, régen rossz.. Még az index is vett :)

#514957 Csusza Előzmény: #514940

29 alatt :-(, majdnem -10% ma.

És mi lenne, ha nem ilyen happy hangulat lenne az usa piacon? Jujj...

#514940 Ferenc86 Előzmény: #514929

30 alatt.. durva! Roberrto eladta már vajon? Azt írta még 34-35 körül, hogy vár és 32-33-nál stoppolja.

#514926 BudFox Előzmény: #514919

a világ legnagyobb kibocsátása..stb...

szerintem elég jó szakértőket béreltek fel hogy ezt lebonyolítsák, meg a Nasdaq szakemberei...és tessék-lássék mire mentek vele ? semmire...

szomorú

#514925 Roberrtto Előzmény: #514921

Portfolio:

Tovább ütik a Facebook részvényeit, az eladói hullám nem csillapodik, az árfolyam már 8 százalékos mínuszban van. A mai nap érdekessége, hogy ezen a napon indult meg az opciós kereskedés a részvénnyel. A legnagyobb opciós kiírás szerint a társaság részvényei július közepére a 25 dollárra fognak csökkenni.

Szép kilátások, de ha igy ütik az árfolyamot, nem kell várni július közepéig:(

Moneywheel

Miért Te mit gondolsz, mi fog következni?

#514924 Moneywheel Előzmény: #514921

Katika, nyugodtan mond meg a brókerednek, hogy a Moneywheel azonnal kirúgná. Ok: Hozzá nem értés.

#514921 katika64 Előzmény: #514916

Felvásárláskor csökken a kp és ilyenkor mindig esik az rv Az alacsony ár a nagy felvásárlóknak kedvez ezért is nyomják le . Minimum 2hónap vagy év vége míg vissza áll az árfolyam a mostani szintre. Nem kecsegtető a kilátás . A brókeremmel beszéltem ennyit tudok . Azért bármi lehetséges!!

#514919 Roberrtto Előzmény: #514916

Nem hiszem, hogy az opera felvsárlása 1-2 hete röppent fel csak, ahogy a saját mobil gyártása sem. Szerintem valamit itt elszúrtak, ezekre a hírekre emelkednie kellene, de ugye az ipo során el lett cseszve valami. Szvsz!

Amit nem értek, nem úgy volt, hogy egy jócsomó részvényt nem adhatnak el egy darabig a nagybefektetők és igy is támasztották volna az árfolyamot??

Most is akkora szórás van, hogy az nem igaz.

Tényleg phylaxiára hajaz a törénet, mindegy milyen áron ,mert még ezen az áron is bőven megéri eladni.

#514916 BudFox Előzmény: #514912

azért esik szerintem erre a felvásárlási hírre is..mert a befektetők csak azt látják kívülről hogy ijedtében kapkod a cég, kapkod hogy melyik másik céget tudná gyorsan megvenni, hogy a saját bevételét még feljebb tornássza....

És gondolom sokan attól félnek hogyha igy szórják a pénzt, hamar kifolyik a sok pénz a kezük közül..még most is, amikor "dől a lé" a céghez...hát akkor mihez kezdenek majd a szűkösebb esztendőkben ?

most válik nyilvánvalóvá sok nagybefektető szemében hogy alkalmatlan ez a fiatal banda egy hosszútávon virágzó cég felépítésére...attól félhetnek hogy tiszavirág életű lesz csupán...

De ez csak a saját véleményem..nem látok bele senki befektetőnek a fejébe...csak mint laikus gondolom...

#514912 Roberrtto Előzmény: #514911

Áh, ilyen fiatalos brigádba nem vennék be, meg, hogy nézzne ott ki egy alkoholista:)

De azért erre a rohadt felvásárlási hírre nem azt vártam ,hogy esni fog...

Mi a bánattól emelkedik akkor majd?:(

Nézegetve amúgy a Rimet is simán meg tudnák venni most, a piaci kapitalizációjuk 6 milliárd.

#514910 Roberrtto Előzmény: #514907

Durva amit müvelnek vele, lassan itt is felezem a pénzem mint phylaxiában...:(

Az se semmi, hogy szegény zynga-t és linkedint is visszahúzza.

#514907 Roberrtto Előzmény: #514901

Pontosan!

Szerintem egyszer lenne ilyen precedens itélet, lehet a tőzsde világa is kicsivel becsületesebb lenne.

De csak kicsivel:)

#514901 BudFox Előzmény: #514878

Amerikában mindenért perelnek...biztos azzal próbálkoznak majd hogy nem hozták nyilvánosságra a gazdasági adatokat, vagy félrevezető adatokat közöltek ....

És hogy mi számít félrevezetőnek, vagy hogy a bíróság mit, hogyan értékel nagyon szubjektív...

szóval Zucki hotelszobát bérelhet jó ideig a bíróság épülete mellett :D

#514898 BudFox Előzmény: #514877

ma tesztelni fogja a 30 dollárt..egész biztos...

hát mit mondjak....

Warren Buffet megmondta, ő nem nyúl bele..utólag megint bebizonyosodott hogy azért még képben van az öreg....