Bíróság mondja ki hogy csak a nyerő tradek számítanak? :))
Bíróság mondja ki hogy csak a nyerő tradek számítanak? :))
Tudom ,de amerikában mindenért lehet perelni.
Nokiának is beadták a keresetett, valami 8$on vásárolt kisbüfik.
Próba szerencse:)
Lehet olyan lesz mint a fociban a Bosman szabály annó, egy kis precedens itélet fog születtni és egy lavinát fog elindítani..
Amúgy a facebook bevezetése kapcsán azért felmerülhet a cégről alkotott hamis kép keltése. Ugye ha jól csiripelik a verebek elég sokmindent elhallgatak Zuckerbergék.
Jó nagy szivacs ez most.
De az lenne az igazán nagy ha lemenne a jelenleg reálisnak tartott 13$-ra...
Na akkor szép kis perekre számíthatna Zuckerberg és csapata.
Annyi azért nincs, de kb 30% megvan.
Mindjárt megint leteszteli a 30-at...
wazze...szépen padlóra tették az árfolyamot....huh...már 41 % os bukó az indulás óta...
de hát benne volt a pakliban...vagy nagyon nagy rally..vagy lejtmenet..
az író nem sok US cikket olvasott életében
abszolút szokványos hogy bizonyos esetek felől közelítenek a témához
Nem ugyanaz, hogy be vagy rá jelentkezve és az, hogy tényleg azt nézed.
Abból, hogy ott lóg egy fülön, abból pont semmi nem következik szerintem.
Az meg, hogy ezalatt pont a reklámokat olvasgatják, az több mint mulatságos elképzelés szerintem. Ehhez persze érdemes hozzátenni azt, hogy ugye a nagy számok törvénye mindenre ráhúzható, ha úgy vesszük, hogy minden ezredik user az, aki nem kapcsolja ki a reklámot, és meg is nézi azokat, az is lehet vagy félmillió ember, ami tulajdonképpen bődületesen nagy szám, és kétségtelenül a legnagyobb az ilyen jellegű oldalak között.
Ugyanakkor, ha már internet, akkor meg azt érdemes megfigyelni, hogy ez még mindig teljességgel elhanyagolható egy Google keresés, vagy mondjuk egy Youtube lehetőséghez képest.
Nem tudom, azért szerintem sokan ülnek ott órákat, nem egy nem két ismerősöm van akik napközben facebookon tartják a kapcsolatot ismerőseikkel.
Arra leszek inkább kiváncsi, hogy mikor fog újabbat robbanni a felhasználók száma.
Braziliából állítólag egyre többen regisztrálnak, ott van a szinte tlejesen kihasználatlan india és kína ahol be is van tiltva. Kínában főleg nagyot szólna szerintem a dolog, hisz azok ott mindent majmolnak ami nyugati, amerikai. Kérdés, hogy beengedik-e face-t.
Szvsz a "fennlét" egy fikció, ha valaki belép, akkor "belépettnek" és "ott tölti az időtnek" loggolják mindaddig, amig nem tűnik már túl pofátlannak a hazugság.
Mert?
Szerintem jól járnának vele, hardver és szoftver is lenne nekik, plussz egy opera böngésző, a jővőben esetleg a sokak álltal már megrebesgetett facebook to facebook hívások.
Nagyot ütne egy ilyen kombó a mobilpiacon, de azért nem ártana nekik fejlődni desktop vonalon se, pl mikor még fent voltam, a keresővel nem lehetett megkeresni szinte senkit...
Vicc azért, az iwiw meg tudta csinálni már jópár éve, a facebook meg sz@rik rá...
Egyébként tényleg nem értem mi a fészkes fenét tudnak ennyi időt eltölteni facebookon az emberkék, engem alapból zavar az igénytelensége, olyan mintha egy gyerek tervezte volna az egészet, semmi dizájn. Myspace pl annó sokkal pofásabb volt, de szerintem iwiw is.
De ez csak egy laikus véleménye, soha nem voltam hardcore felhasználó, és töröltem is magam mindegyikről.
Na ezek már túl szépek, hogy igazak legyenek, főleg nem idén.
De durva lenne ha felvárárolná a rim-et vagy a htc-t.
Van egy érzésem, hogy inkább saját szoftver fejlesztésén dolgoznak facebookon és liszenszelnék mint google az androidot. Mondjuk szoftver miatt Rim megérné, főleg amilyen áron most hozzájutnának, htc-nek ugye ilyenje nincs.
Azért arra kiváncsi lennék, hogy mennyi pénzhez jutottak hozzá az IPO során konkrétan.
Lehet nem alaptalan ez a sok felvásárlási pletyka. Lehet miből.
A HTC meg tudtommal már gyártott facebook telefont igaz mérsékelt siker lett.
Azt elnéztem az előbbi hozzászólásomban, hogy az opera mini a legelterjedtebb mobilos böngésző, az android gyári böngészője megelőzi.
Na majd az ilyen hírekből kell minél több:
http://index.hu/tech/2012/05/27/sajat_bongeszore_vagyik_a_facebook/
Ha sok ilyet csinál a facebook akkor idővel márpedig a nyomába ered a microsoft, apple, google hármasnak!
Ráadásul az operának mobilon messze a legnagyobb a részesedése.