Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Mélyen tisztelt AL, az a…

#514815 Tökömtudja

Mélyen tisztelt AL, az a lényeg, hogy ön már tudta és megmondta ezt előre... Megállapítom, hogy ÖNnek volt igaza! Így rendben van? Javaslom, hogy a Philaxia közgyűléshez hasonlóan itt is vetesse fel magát valahogyan napirendi pontnak! Egyébként a személyes véleményem szerint ez a topik, mióta formert sikeresen kipaterolták," nem ér egy falat sz..t sem" (ahogy megboldogult öregapám mondta)! Hajrá örvendezzünk tovább, hogy egy ilyen ígéretes céget sikerült szétütni Mo-on...

törölve

#514813 hAliG Előzmény: #514807

A kérdés az volt, hogy mi a vége.. arra válaszoltam, hogy mit jelent valaminek (E-starnak) a vége! Ne csavard ki a társalgásunkat! Bazdmeg!

Re: nincs cím

#514812 hAliG Előzmény: #514765

Ezt én sem értem, meg azt sem, hogy belinkel ide egy cikket, ami arról szól, hogy hogy szopta be Magyarországon a tenni akaró vállalkozók jó része azt, hogy a magyar kormányok elbaszták, nem kicsit nagyon! És hogy gyarmatosították Mo-t a "nagyhatalmak, érdekkörök".. ami miatt nincs kereslet a magyar vállalkozások termékeire, szolgáltatásaira.

#514806 hAliG Előzmény: #514752

Az, hogy nem tud fizetni, csőd, és szétszedik a céget, a lóvénknak meg annyi :)

#514765 rbbj11 Előzmény: #514758

azt se értem mai napig, hogy miért követed live, óránként kommentelve egy nulla forgalmú rv. kereskedését, amiből ráadásul nincs is neked és nem is akarsz venni???

#514752 rbbj11 Előzmény: #514707

mi számitana számodra "végének"? Mi lenne a befejezés? Olyan ritkán történik meg, hogy eltűnik a tőzsdéről, nézd meg phylaxia is miota forog. Nem lesz ennek még sokáig "vége", döglött kígyó árfolyam évekig is lehet

#514707 hAliG Előzmény: #514505

Jó sokáig húzzák ezt a hiteles dolgot már.. illetve az egész dolgot. Vagy valami kva nagy dobás készül, vagy kva nagy bukás :-)

Én már utóbbit sem bánnám, mert itt hagynám a b.d.s p.cs.ba a tőzsdét és inkább a karrierem építeném tovább nyugodtabban..

Viszont most már kivárom a végét, csak történne már valami.

#514647 Bendeguz Előzmény: #514646

Május 31. 23:59-kor fogom feltölteni. Ha véletlen keményebb lesz a kocsmázás, akkor csak másnap :)

Ja, és gyertek pénteken stoki találkozóra!

#514505 rbbj11 Előzmény: #514389

ez a cég csőd esetében nullát ér a részvényeseknek. Hogy lenne beárazva akkor a fizetésképtelenség????? Hihetetlen mennyire nem érted a tőzsdét.

#514389 Lxrose Előzmény: #514379

Azzal, hogy a forgalom 2008 eleji szinteket mutat, szerintem sugallja a chart, hogy az aktuális helyzetben ennyire tartják a céget. Valószínűleg ebben már minden jelenleg ismerhető negatív helyzet benne van, még a fizetésképtelenség is, hacsak nem derül ki, hogy a cég papíron még annyit sem ér. Nyilván profit alapján nem 6-os P/E lenne, ha csak azt figyelnék.

#514379 Fornit Előzmény: #514372

Kecsegtető napi alj..

Lehet Egon miatt vett bele vki de. Jó kis elemzés, gyakorlatilag az emelkedés hiányából vezeti le a fordulatot. :))

#514314 Zotya32 Előzmény: #514311

pedig est-nél is elintézem 30% esést...

május 8-án vettem 67-ért, 18-án már 45 ft volt...