Akkor más szitu volt, sokat esett előtte. Volt több átkötés az alján utána már nem öntötték.
Akkor más szitu volt, sokat esett előtte. Volt több átkötés az alján utána már nem öntötték.
Tavaly óta mi változott? Természetesen azon kívül, hogy kevesebb minőségi alkoholt vedel a nép... :)
Kis tőkével meg lehet rángatni a papírt és ha szerencséd van ráugranak a spekik.
Tavaly bejött, a nagy spread miatt szépen termelt.
A kutyát sem érdekli már ez a papír :D
Tavaly sokat foglalkoztam vele, most már annyira nem kecsegtető.
érdekes. :)
habár Zsiday aszonta, hogy a veszteségek és a jövőbeni kilátások alapján még mindig túlárazott...
Tegnap, piaczárást követően tette közzé gyorsjelentését a Zwack, a társaság árbevétele 7%-kal csökkent a bázisidőszakhoz képest, a költségcsökkentéseknek köszönhetően azonban az üzemi eredmény 1%-kal tudott emelkedni. Az üzleti év egészét nézve minimális bevétel és bruttó fedezet-növekedés, valamint jelentősebb üzemi eredmény javulás volt megfigyelhető, elsősorban a költség csökkentéseknek köszönhetően. A társaság az üzleti év után részvényenként 900 forint osztalék kifizetését javasolja
http://www.portfolio.hu/vallalatok/zwack_novekvo_profit_900_forintos_osztalekjavaslat.167774.html
A Zwack jó számokkal örvendeztette meg befektetőit, bruttó értékesítése 11,7, EBITDA-ja 32,8, míg adózott eredménye 80 százalékkal múlta felül az egy évvel korábbi értékeket. Az idei évre a menedzsment 1,6 milliárd forintos adózott eredményt jelzett előre, amiből eddig 55,8 százalék már teljesült is. A következő negyedéveket negatívan befolyásolhatja a november 1-től bevezetett 5 százalékos (egyes termékek esetében 50 százalék) jövedéki adóemelés.
Szerdán lehet utoljára osztalékra venni.
így már nem is kell :D
inkább az ágyas páleszük gyümölcsbe fürösztve :)
zeeh: úgy érzem az a sörbiznisz egyhamar nem fog beindulni :(
tőlem mehet felfelé ,de nekem ennyi vot.180 ért vettem econetet . ugylátszik jol tettem, most az eladás leszt izgalmas van +25%om
Komám vett ilyen terméket, olyan mint egy kis szódás üveg és nagyon megtetszett neki és megvette. Aztán a kóstolásnál ráfaragtunk, mert épphogy kijött egy deci és a többi benne maradt, nem nyomta ki a szénsav. Azóta is ott a polcon. Kell szóljak neki, hogy ki se jött és még robbanás veszélyes is, nyugodtan vigye vissza, vissza kapja az árát:D
Én is terveztem, miután láttam az óriásplakáton a reklámot.
Csak be kéne nevezniük a sör bizniszbe. :)
Sziasztok!
Ahogy vártuk a 15000-es szint sok volt neki.
Spekuláns barátunk bármikor visszatérhet, teljesen kiszámíthatalan.