Jön a " nyári nagy phy rally". Kezeld bizalmasan.
http://www.mediapiac.com/media/radio/900-ezren-radioznak-naponta-Budapesten/7842/
GR hallgatottsága elég csekély... azt nem értem miért nem váltottak zenei kínálatot? Amióta nincs radiocafe, nem igazán van olyan rádió ahol változatos, nem "agyonjátszott" slágereket adnak. Volt egy Perjésük, aki ért a zenéhez, erre megszüntették a műsorát, ahelyett, hogy rábízták volna a zenei vérfrissítést is. Pedig a gazdasági témát el lehet adni minőségi zenével is, lásd a régi milliók reggelire. GR-en is vannak jobb napok, de mikor meghallok egy Pápai Jocit, vagy Caramelt, vagy egyéb x-faktoros, megasztárost akkor az nagyon lehangoló...
Pedig csak meg kellene nézni a nagyobb fesztiválok felhozatalát, és azokból "belőni" a zenei irányt... vagy egy Nestát felkérni, megfizetni, hogy rakja össze, menedzselje a rádió zenei stílusát, szerintem 1 év alatt láthatóan változna a hallgatottság...
Nesta összerakott egy online "rádiót" a http://www.neston.hu -t.
ennyien kedvelik: 23,294 people like Neston.
zotya,megvetted az újságot?
mit írnak a kisrészvényesekről a napi-ban?
"És lássuk be, hogy amíg a BÉT a hazai gazdaság szempontjából egy félkomoly játékszer, pláne a 6-8 nagyobb cégen kívül gyakorlatilag csak néhány 100 speki homokozója, addig sem emérdek, sem gazdasági racionalitás nem fűződik ehhez. Hát szvsz ezért van az, ami.
penznyelo"
De akkor hová soroljuk azt a 3000 vagy akár 5000 kisrészvényest, aki a phylaxiában van? ők már nem részei a bét-nek? Néhány 100 spekit nem lehetett kitömni, eco-val, humetel, phyllel, keggel, hybriddel, genesissel stb, stb...
"A mai, egyben utolsó Ízlésdetektívben Kókai Nagy Viktor református lelkész barátom a hétfői Deák téri bibliaolvasás kapcsán, hagyományosan én is olvasok az Írásból, Novák Erik filmrendező barátom Cannes-ról...szokásos hétvégi koncert és bulitippekkel...köszönöm szépen mindenki figyelmét, szép hallgatottsággal búcsúzik a műsor..."
"semmi ilyesmi gond nem merült fel, nem csak én jártam így, hanem sajnos többen...kizárólag anyagi háttere van a döntésnek..."
tehát no money... erre megoldás, hogy leépítenek... ez a gr is hamarosan megy a süllyesztőbe...
ismét sikerült egy normális műsort megszüntetni... GR-en most már csak a reggeli műsor maradt hallgatható, még jó hogy "újra szól a café"... igaz csak felvételről, de még így is nagyban veri az összes gagyirádiót ami ma pesten elérhető...
Nem tudom,szerintem Matyók nem akkora mágus,mint gondoljuk. Kell hogy legyen mögötte valaki.Nem hiszem,hogy ő akkora király,hogy mindenki /pszáf,ügyészség stb./ térdre borul előtte.
góliátokat soroljuk inkább
Matyók György Kovács Gábor
sajnos nincs előfizetésem, majd holnap veszek egy újságot, vagy ha vkinek van, az másolja már be, bár a nagyjából tudom miről szól...
2012. május 25., péntek 0:00 Mezősi Tamás
Kisrészvényesek harcolnak a Phylaxia ellen
http://www.napi.hu/befektetes/kisreszvenyesek_harcolnak_a_phylaxia_ellen.520414.html
Nem fejezted be a mondatot Buxim : "Nekem a Holland anyakirálynő vigyáz a pénzemre, meg TP és Civin." :-))
Nick Nolte? Szexis pasi volt valaha, mint Te, de már nem az. Lehet már Te sem? :-))))
Különbözünk nagyon. Nekem a Holland anyakirálynő vigyáz a pénzemre, sok sikert.