Regisztráció Elfelejtett jelszó

Amibroker

Re: nincs cím

#51726 Zabás Előzmény: #51519

Likvidáltam a plugint! Össze vissza rajzot gyertyákat! És akadozott is, napközben többször is megállt! Erről ennyit! Peti_export maradt!

És most miért jelent meg…

#51519 Zabás

És most miért jelent meg minden indexen 15100-szintig tartó gyertya?

Re: PETI dll

#51508 Ozzy_ Előzmény: #51505

stooq-ról eddig csak napi adatokat sikerült leszednem, intraday-t nem.

#51491 Ozzy_ Előzmény: #51490

gondoltam arra, hogy a hivatalos bux képlet alapján ki lehet számoltatni, de a mindenkori osztaléktartalmakat, meg súlyozásváltozásokat manuálisan kéne benne állítani. És a múltra nem lenne használható, mert a mostani súlyozás akkorra nem érvényes, végtelen fajta súlyozást meg nem tudok neki beírni.

Úgyhogy a legjobb megoldás az index importja és tárolása lenne.

#51414 redend Előzmény: #51376

Van egy új verzió a peti.dll-ből, aminek az lenne a célja, hogy az ajánlati könyvet is megjeleníti, amit további programozást igényleve el is fog tudni majd menti.

Szóval az nem működik rendesen sajnos.

#51411 Zabás Előzmény: #51407

Az kiváló lesz, mert egyenlőre nagyon zavaros! Valahogy hasonlóan kéne megjelennie, mint a PETIben, és akkor nem foglalna ekkora helyet sem, engem zavart! De nagyon jó ötlet!

#51409 Zabás Előzmény: #51403

Nálam végre valami, kivételesen elsőre működik! Ritka pillanatok, ki is élvezem :) !

Az lenne, már jó megoldani, hogy hálózatban is lehessen használni, az egyik gépen megy a PETI, a másikon pedig az ami ami importál a Petiből, így több gépen való futtatás is megoldott lenne!

#51407 Ozzy_ Előzmény: #51394

Az ársávok viszont működnek. Arra majd megindulhatnak a fejlesztések =)

#51403 redend Előzmény: #51394

Nekem is ugyan ez a problémám. Írtam a fejlesztőnek. Remélhetőleg minnél hamarabb lesz ideje kijavítani, de sejtésem szerint legközelebb hétvégén lesz csak rá ideje.

#51394 Ozzy_ Előzmény: #51387

Valamit csinál, mert ha bezárom az amit, akkor kiírja az adatellenőrzést, és abban tényleg a legutolsó adatok is benne vannak, de a charton nem jeleníti meg újraindítás után se.

#51387 Ozzy_ Előzmény: #51374

így se megy. Mintha ez a dll nem is létezne. Meg se nyikkan.

Természetesen új adatbázist csináltam neki, de feltöltöttem a régi adatokkal.

#51376 _pda_ Előzmény: #51372

készíts neki egy saját adatbázis mappát, nem kell törlődnie semminek

nálam Peti:dll az adatbázis mappa neve

ennyi

#51374 _pda_ Előzmény: #51335

amikor elindítod először a kereskedési napon, készíts egy exportot a petiből, és importáld be az amiba

onnantól kezdve fog menni

ezt mindíg el kell végezni, amikor elíndítod először aznap

legalább is nálam így megy

illetve az sem mindegy, h melyik progit indítod először