Likvidáltam a plugint! Össze vissza rajzot gyertyákat! És akadozott is, napközben többször is megállt! Erről ennyit! Peti_export maradt!
Likvidáltam a plugint! Össze vissza rajzot gyertyákat! És akadozott is, napközben többször is megállt! Erről ennyit! Peti_export maradt!
És most miért jelent meg minden indexen 15100-szintig tartó gyertya?
és az intraday-on mit akartok elemezni?
Szerintem bőven elég a napi nem?
stooq-ról eddig csak napi adatokat sikerült leszednem, intraday-t nem.
gondoltam arra, hogy a hivatalos bux képlet alapján ki lehet számoltatni, de a mindenkori osztaléktartalmakat, meg súlyozásváltozásokat manuálisan kéne benne állítani. És a múltra nem lenne használható, mert a mostani súlyozás akkorra nem érvényes, végtelen fajta súlyozást meg nem tudok neki beírni.
Úgyhogy a legjobb megoldás az index importja és tárolása lenne.
Van egy új verzió a peti.dll-ből, aminek az lenne a célja, hogy az ajánlati könyvet is megjeleníti, amit további programozást igényleve el is fog tudni majd menti.
Szóval az nem működik rendesen sajnos.
Az kiváló lesz, mert egyenlőre nagyon zavaros! Valahogy hasonlóan kéne megjelennie, mint a PETIben, és akkor nem foglalna ekkora helyet sem, engem zavart! De nagyon jó ötlet!
Nálam végre valami, kivételesen elsőre működik! Ritka pillanatok, ki is élvezem :) !
Az lenne, már jó megoldani, hogy hálózatban is lehessen használni, az egyik gépen megy a PETI, a másikon pedig az ami ami importál a Petiből, így több gépen való futtatás is megoldott lenne!
Az ársávok viszont működnek. Arra majd megindulhatnak a fejlesztések =)
Nekem is ugyan ez a problémám. Írtam a fejlesztőnek. Remélhetőleg minnél hamarabb lesz ideje kijavítani, de sejtésem szerint legközelebb hétvégén lesz csak rá ideje.
Valamit csinál, mert ha bezárom az amit, akkor kiírja az adatellenőrzést, és abban tényleg a legutolsó adatok is benne vannak, de a charton nem jeleníti meg újraindítás után se.
így se megy. Mintha ez a dll nem is létezne. Meg se nyikkan.
Természetesen új adatbázist csináltam neki, de feltöltöttem a régi adatokkal.
készíts neki egy saját adatbázis mappát, nem kell törlődnie semminek
nálam Peti:dll az adatbázis mappa neve
ennyi
amikor elindítod először a kereskedési napon, készíts egy exportot a petiből, és importáld be az amiba
onnantól kezdve fog menni
ezt mindíg el kell végezni, amikor elíndítod először aznap
legalább is nálam így megy
illetve az sem mindegy, h melyik progit indítod először