Nézd, én csak azt látom, hogy napi 4 dollárral engedik esni a kibocsájtás óta. Ez nem psziché, hanem pszichoszomatikus. Itt semmiféle fundamentum nincs, csak a hisztéria, ha a hisztéria kikerül a rendszerből, nem marad ott semmi sem. Ezt persze - mint látható - el lehet akár 100 dollárért is adni, csak szerintem innetől keződőden teljesen felesleges tőzsdéről, részvényről, vállalat értékről beszélni.
Egyébként - természetesen - a google ennél nagyságrendileg többet birtokol a netes hirdetési piacról, tehát ha ez valóban érdekes adat lenne, akkor a google-nak nagyságrendileg kellene nagyobbra értékeltnek lennie a fuxbux-nál. De nem az. Ez hype, hisztéria intézményesített tv rv, amivel nem kívánnak hosszasan bajlódni. Felpörgetik, kaszálnak a kibocsájtáson, kaszálnak a zuhanáson, aztán akár el is dobhatják.
MOST jutott eszembe, hogy mire emlékeztet ez az egész: Arra a South Park részre, amiben az a jelenet van, hogy kiválasztják Britney Spearst, akit felfuttatnak, aztán feláldoznak, mert ez a normális a jó termés érdekében. Na az a SP rész==FuxBux története szerintem.
Amugy, mint említettem, profit termelésről SZÓ SINCS, hiszen többe kerül 1 user, mint amennyit hoz ($3 fenntartás, $1,25 reklámbevétel), ez pedig a saját számadataikból kerül ki, vagyis egyelőre finanszírozták a növekedést, nem pedig a reklámok hozták a forgalmat. Tudod, olyan IlFerro módra nő a forgalmuk és a bevételük, aztán lehet majd bíróságra járni. Ez nem profitálás, ez színtiszta tőzsdei manipuláció.