Regisztráció Elfelejtett jelszó

Facebook a parketten

Re: nincs cím

#513381 big-ebuy Előzmény: #513380

semmit nem tennék rá!!!:)

de ált a pszihó azt kéne hozza,p/e leszarják lufiba a profit a lényeg,volt 300as P/e is náluk meg több 600as Peter Lynch: Sikerrel a tőzsdén könyvébe olvastam

most gyűjtik sztem a nagyok,és ha longba fordul usa trend, kezdik kilőni,de késő lesz akkor beszállni...szvsz

#513380 anti-qxxl Előzmény: #513375

"én inkább átgondolnám a tőzsde működését mint itt egy új 3 napos chartra dobálva hoznék döntéseket"

a tőzsde működéséből adódik, hogy huzamosan semmilyen részvény sem foroghat 50-100-as p/e-vel

"55ig tuti elmegy,pozin kívül szurkolok nektek..tipp"

miért nem 600-ig? az apple is ott van?

#513379 Roberrtto Előzmény: #513375

Tuti elmegy 55ig? Mennyi pénzt mernél most rá feltenni?:))

A tőzsdében nincs tuti, én a face bevezetést vettem majdnem annak és tessék, itt ülök a méretes bukóban:(

#513375 big-ebuy Előzmény: #513350

3hónap múlva visszatérünk a árára,ok?megtudod

55ig tuti elmegy,pozin kívül szurkolok nektek..tipp

én inkább átgondolnám a tőzsde működését mint itt egy új 3 napos chartra dobálva hoznék döntéseket,ujuj esik csak 5-10 dollárig---presztízsből se engedik meg bevezetésnél max-30%ig tipp,addig jól bevásárolnak...

aki meg day trader,nem lép be még nincs chart.trend ctr visszamenőleg,mert a eleje pszihó,pénz pszihó nagyok éppen mit tesznek

Ma voltam más ügyben az …

#513366 Ricsi

Ma voltam más ügyben az equilornál. Egy broki épp beszélt egy másikkal, csak azt hallottam, ha esik még 10 dollárt, akkor is tudja fedezni a saját pénzével az ügyfél veszteségét, csak ugye a reputáció.

Nem biztos hogy FB volt a téma, de azért gondolom :D

#513365 Kissherceg Előzmény: #513362

a kettő kicsit más. Google nem a csúcsán lépett piacra tömni.. Egyébkét FB esetén az 1mrd userre lesz nagy rally

#513362 BudFox Előzmény: #513346

biztos hogy sok kisbefektető igy gonolkozik most...

azért a Google is beindult..talán ez is be fog.

#513361 BudFox Előzmény: #513354

no igen...összes kisgyerek, meg a mi korunk beliek is 30-35 évesek is elképesztő hogy mennyire "buták".....még az ő számukra is csak azt jelenti az internet hogy Facebook..elhitették velük hogy csak ebből áll..semmi másból...

leülnek a gép elé..és csak ezen az oldalon lógnak.

a kisebbek meg még jobban be vannak zsongva..persze őket még nem érdekli az üzleti oldal.vagy más..

ilyen 18-20 év felettiek akik most beszálltak, mert hát miért ne..most kaptak egy pofont...

de azért reménykedem hogy az itteni fórumosok nyerőben ki tudnak szállni nemsokára...

miért?

#513357 aSzabe

Én kíváncsi lennék, hogy aki benne van, milyen indokkal és kereskedési tervvel tette?

Technikailag nincs indok, mert nem volt chart.

Funda alapon, számokkal nem indokolható, ahogy írtátok.

Milyen célárak, stopok vannak?

Az "Ipo mindig jó", vagy a "facse a legnagyobb dolog a világon" vezérelt benneteket?

De most komolyan, sima szerencsejáték?

#513354 Kissherceg Előzmény: #513310

jahh.. idióta média szivatta megint a sok szerencsevadászt. Zucki egyszer véletlen nyilatkozta, hogy kicsit felül árazottnak érzi a papírt, de erre volt igény... Pedig csak figyelni kell a korábbi eseteket vagy legalább a facebookból élő cégek árfolyamát..

Zuckerberg pedig részvény opciós programot nyomat évek óta, sok szolgáltatónak azzal fizetett.. Azok most lekaszállták a piacot szépen.

Ellenben lehet menni menőzni dizsibe, hogy FB tulaj vagy :) Most még menő...

#513350 anti-qxxl Előzmény: #513330

milyen trendről beszélsz?

én egy zuhanó trendet látok, minden nap réssel nyit, úgy tűnik mintha minden nap valaki támasztaná, aki másnap már alacsonyabb árra áll be.

#513349 anti-qxxl Előzmény: #513322

ez az évszázad biznisze

azoknak akik korábban tettek bele pénzt. ők adják most el.

és ne felejtsük el, hogy csak 5% van a parketten, és még így is zuhan, az óriási hype-pal együtt.

majd beáll oda ahova való, 5-10 dolcsi közé.

öt dollárnál majd én is beszállok.

#513346 big-ebuy Előzmény: #513342

én tudom:beverjük wazze veszünk 2-5hónap múlva meg eladjuk a sok kisbüfinek a bullba,és hirtelen rájuk borítjuk iszonyatosan meredeken

ki szarik elvesszük tőle,oszt obi meg sz...pi

#513342 BudFox Előzmény: #513320

"kivancsi lennek h a nagybefektetok akik tamasztottak ilyen 38 korul most mit gondolhatnak? "

lehet hogy éppen valami bérgyilkos telefonszáma után érdeklődnek valamelyik olasz családnál :DD

viccvóót

#513332 rbbj11 Előzmény: #513329

p.s. jól leégettem magam a szkaptikus óvatoságommal :) Bárcsak még jobban égettem volna le magam, és annyi rv-t se vettem volna, amennyi van

#513329 rbbj11 Előzmény: #513324

"1-2 napra midnenképpen jó lesz ez, a bennfentesek meg ki se hozzák a papírjaikat a piacra, mindössze a facebook 5%-a(!) jön tőzsdére.

Na de midnez csak okoskodás, majd a tőzsde megadja a választ. Én mindenesetre linkedinből kiindulva bizakodó vagyok:)

Nyilván facebookban is lesz első nap hintepalinta, lehet megy 100%ot aztán esik30at. Ez ilyen.

Jegyzési ár alá nem ofg bemenni reméljük:))"

62 2012.05.08 07:48 Roberrtto (Kezdő fórumozó) Re: nincs cím Címzett: @rbbj11

"Halvány lila gőzöd sincs az egészről...

Amúgy lehetett azt is jegyezni, mint ahogy facebookot is lehet.

Javaslom ha hozzászólsz ěgy témához nézz utána kicsit, mert csak magadat égeted le!"

Végül jegyeztél?