Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook a parketten

Re: nincs cím

#513325 big-ebuy Előzmény: #513321

változik a pill pszihó,kétségbeesés most a úr,majd átmegy:)rajtuk

ez benne van,megöntik jobb vételért,ez a korrekciók lényege is medve piacon kívűl értve

#513322 Coldplay Előzmény: #513321

nemreg meg en is azt gondoltam h ez lesz az evszazad biznisze...... persze volt olyan akinek tenyleg az volt..... de azok nem most jegyeztek.....ehhehehheeheh

hat gyerekek en nem tudo…

#513320 Coldplay

hat gyerekek en nem tudom.... meg ilyen sz...ul teljesito papirt...... es h agyon volt ajnarozva...... kivancsi lennek h a nagybefektetok akik tamasztottak ilyen 38 korul most mit gondolhatnak?

#513311 Roberrtto Előzmény: #513308

Az a baj itt olyan mennyiségek vannak, hogy az nem igaz, hogy innen 40ig felmenjen iszonyat pénzek kellenének. Amit most kiöntöttek, kétlem, hogy visszaforgatnák. De majd meglátjuk.

BudFox

Nyerőben?

40$nál úgy dobnám ki mint a huzat.

#513310 BudFox Előzmény: #513302

Hát most már miattatok szurkolok hogy minél nagyobb nyerőben adjatok majd túl rajta..kitartás..

Zucki meg bekaphattya :D biztos van egykét ismerőse aki csak miatta vett, vagy ő beszélte rá a vételre..oszt' most 20 % bukó..biztos már cseszegetik miatta.

#513309 big-ebuy Előzmény: #513308

majd megtépik,a tőzsdei trend meg erősíti a olcsó árusítást,majd kitépést naposan ta-val

sztem ott ültetik be a népet 45 felett,körül

#513308 big-ebuy Előzmény: #513307

tőzsde ingatag korai a részvét,de 2 hét múlva sztem jó lesz a ára,1 hétig a vevőkké a terep,jól árusítják:)

#513307 Ferenc86 Előzmény: #513302

Részvétem, de hátha visszafordul! Hajrá FB! Legalább a phylit 31-en jókor adtad el, márcsak 28 az is..

#513303 big-ebuy Előzmény: #513301

ismétlem!!:)kint nem nagy cuc 10%elmozdulás,olyan mint a b részvény itt....

én se látok benne ténylegesen ekkora növekedési potenciált,de mint tudjuk a tőzsde lufit pszihó hajtja,

sztem is csak ez a beesés a vevőket szolgálja és 30-40%profitot fog hozni.nekem nincs,nem is kéne,csak tipp

#513302 Roberrtto Előzmény: #513201

Hallod, jól megszívtad ezt velem együtt. Méretes bukóban csücsülünk.

BudFox

Most nösült, kell a pénz nászútra gondolom:)

#513301 BudFox Előzmény: #513295

31.75 USD

Úúúúú igy igen hamar 3-4-5 dollár lesz...

rohadt kapzsi zsidó ez a Zuckerberg gyerek....meg a többi haverja..

#513295 big-ebuy Előzmény: #513271

egyetértek PSZÁF MAÍL,egyébként a rendszernek rögtön jeleznie kell ,az a normális....

#513271 BudFox Előzmény: #513201

ú, látom teljesült a vételed....most már aztán tényleg el kell indulnia fölfele a papírnak , mert írtó mérges leszek , ha nem nyersz..legalább te, meg a fórumosok... :-)) ..egyébként nem érdekel a cég..

és tényleg...PSZÁF -nak egy levelet azért küldenék.....

#513249 rbbj11 Előzmény: #513201

ne viccelj!!! nehogy ennyiben hagyd! én nem adnám el! Követelném vissza a beker. árat, biztos benne van a szabályzatunkban, mennyi idő alatt kell leszállítani a rv-ket!!!! vegyék vissza a rv-ket (amig nem adod el őket, jogilag ennek mennie kell!), és cserébe írják jóvá beker árat! Én már számtalanszor vettem kbc-nél kül. tőzsdéken, kül külföldi rv-ket, etn-ket, és mindig max. 2 percen belül rajta volt a papír számlán, de inkább 30 mp-en belül

#513212 Csusza Előzmény: #513201

Fura az ügy. Bármennyire is nem szeretem a KBC-t, az azért igaz, hogy ennél sokkal! rövidebb idő alatt nekem minden visszaigazolás megjött. (Igaz, az BÉT volt)

Nem tudom elhinni -szerintem más sem-, hogy ehhez 2 nap kellett.